Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan párok ahol az egyik fél szellemileg sérült?
A másik fél pedig teljesen egészséges? Hogyan fogadják el őket az emberek? Ki vannak téve rosszindulatú megjegyzéseknek, bántásoknak, értetlenkedő tekinteteknek?
hogyan reagálnátok rá, ha ilyen helyzetben titeket alázna meg valaki?

07:33 ezek alapján, hogy tudjon mindenrőúl beszélgetni veled, legyen mindenben a társad, az egészséges csajok 99,9%-a nálam kiesne. Mert legtöbben nem szeretik a focit, én viszont igen. Legtöbben nem értenek a rendszerinformatikához, pedig az a munkám, ezáltal arról sem tudnék velük beszélni. De még ha az előző kettőben otthon vannak, a csillagászat tutira nem érdekli őket, ami amúgy a hobbim. Pedig egészégesek.
Tudod, az ember jobb esetben nem IQ-teszt alapján választ párt. Lehet, hogy egy szellemileg sérült csajjal esélyem sincs a relativitás-elméletről társalogni, de ez igaz egy átlagos egészséges csajra. Ha meg ő valamiben jártasabb, akkor neki lehetne ugyanez a kifogása ellened. Szóval pajti, Neked lehet, tényleg jobban jönne egy macska vagy egy kutya, mint egy nő.

02:03
nem keresem a szellemi sérültek társaságát, így alakult. pszichológusra nem nekem van szükségem, hanem azoknak akik 120 kilós férfi létükre női ruhába bújnak, és kifestik magukat, aztán előadóművésznek nevezik magukat, azoknak a szülőknek, akik részegen rendszeresen megverik, megerőszakolják a gyermeküket, azoknak az aljas, agresszív embereknek, akik védtelen állatokat kínoznak, azoknak, akik minden hétvégén beszívva fekszenek a saját hányásukban, azoknak akik élvezik ha rájuk kakálnak stb.
az, hogy én szeretek egy tisztalelkű, kedves, jóságos embert, aki történetesen a balesetei következtében kicsit nehezebben rakja össze a fejében a gondolatokat, az nem jelenti azt, hogy én szorulok segítségre.
elég baj az nekem, hogy nem merem felvállalni ezt a kapcsolatot, mert a gyenge lelkem fél az emberek ocsmány reakcióitól.

Icsanyám egyik barátnőjének férje autista. A nő nagyon józan, harmonikus természetű, borzasztó értelmes, és az érzelmi intelligenciája is abszolút helyén van.
Felneveltek két okos és egészséges gyereket.
Miért kell rögtön ítéletet mondani arról, aki nem egy átlag palihoz köti az életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!