Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tetszik ahogyan a párom öltozködik?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt, és az elején még nagyjából normális cuccokat vett fel, de mostanában katasztrófa. Esküszöm szégyellek vele megjelenni néha. Próbáltam terelgetni, hogy mi állna jól neki, vettem is pár cuccot ajándékba, de csak sértődés lett a vége. Ezen kívül minden rendben van.

23/L

2020. júl. 16. 13:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%
20-as azért néhány alap dologban már hadd legyen igénye valaki párjának. Én pl nem tolerálom a gyűrött, szakadt holmit, ami méretben sem oké, eláll, minden irányba. Ez pl olyan, ami miatt én sem szívesen megyek ki akkor a másikkal az utcára.
2020. júl. 16. 15:42
 22/28 anonim ***** válasza:
37%

20.-nak.

Mindenki úgy öltözik ahogy akar. Ez tény.

De nekem meg jogom van nem alkalmazni valakit, aki sportcipőben jön interjúra. És jogom van nem komolyan venni az életben azt, aki póló + rövid gatya + papucs kombóban emberkedik. (Volt olyan, hogy a srác ilyen cuccban kiugrott a lámpánál okoskodni, én meg röhögve szálltam ki a kocsiból, még a pisztolyt is elejtettem, mert egyszerűen szánalmas volt a forma, és nem értette, hogy mi bajom.)

2020. júl. 16. 15:44
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
El kellene beszélgetned vele arról, hogy téged miért zavar az öltözködése, és el is érdemes gondolkod rajta, hogy miért. Mert ismerek olyan csajt, tényleg, aki arra mondja pl., hogy vállalhatatlan öltözködés, ami csak épp nem trendi (fú, nem slim fit ing van rajta, miért nem a legújabb divatú Nike cipője van stb.)... meg van, aminél tényleg el tudom képzelni, hogy egy csinos, ízlésesen öltözködő nőnek már ciki az illetővel megjelenni. Pl. Kőbányai sörreklámos póló; színházba bemenne farmersortban meg SPORT feliratú böhöm pulóverben. Ha meg őt ez nem érdekli, téged meg jobban, akkor inkább szakítsatok. Ő sem lenne boldog, így végérvényesen te sem, ha a magad képére formálnád, ő meg nem érezné így önmagának magát.
2020. júl. 16. 15:54
 24/28 anonim ***** válasza:
81%

22. Nekem meg jogom van nem dolgozni egy olyannál, aki cipő alapján ítéli meg az embert, és nem az elvégzett munka minőségéből. Asszed rá vagyok szorulva, hogy nálad dolgozzak?? :DD Kis buta.

Valaki meg túllép ezen a szinten, hogy a ruha márkája meg kinézete határozza meg az embert. Nézd meg Bill Gatest, kb mindig sportcipő, aztán nála még takarító sem lehetnél a makkos topánkáddal.

2020. júl. 16. 15:58
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen,el lehet menni együtt vásárolni,ha hajlandó elmenni a pasi,és vásárol. Igen,lehet venni nekünk is 1-2 ruhadarabot,de egy-kettőt,mert nem biztos,hogy anyagilag ezt fel kell vállalnunk. A barátom vezető,és bár illene ennek megfelelően öltözködnie,nagyon nem szeret.Engem is zavar,és mindent megpróbáltam,de nemigazán változik. Ha veszek vmit örül,felveszi,aztán el is feledkezve róla jönnek a régi,agyonhordott cuccai. Nehéz ezen változtatni. Ő viszont szereti ha csinos vagyok,sőt,fontos számára,hogy az legyek.
2020. júl. 16. 16:06
 26/28 anonim ***** válasza:
64%

24.-nek.

Ez igen! Te tényleg Bill Gates szintjéhez méred magad? Ki vagy a tököm vagy te, Elon Musk?

2020. júl. 16. 16:32
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 de hát szó nincs arról, hogy mindenem kint van. Az sztem minden korban ízléstelen.
2020. júl. 16. 19:25
 28/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
14-es... Én meg a mindenféle elegáns f**zrongyot nem bírom elviselni férfitársaimon, mégse recsegek miatta. Miért lenne kötelező mindenkinek droidmódon kinézni? :D Mert valaki kitalálta a divatot? :D (Egyébként a túraruhákat nem bírnám felvenni).
2020. aug. 30. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!