Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha tetszik barátnőm húga?
Szerintetek emiatt rossz ember vagyok? Szeretem a barátnőmet és csak vele tudom elképzelni az életem.
A gond csak az, hogy a húga 100%-ig az esetem, de csak külsőre. Amikor velünk van a húga, nem bírom ki, hogy ne nézzem meg őt többször is. Ilyenkor egy szar ösztönlénynek érzem magam, hisz ott van mellettem életem szerelme, akit ilyennel nem szeretnék megbántani.
Eddig mindig tabu volt az agyamban a barátnőim családja és fel se merült bennem, most meg nem értem, miért nem megy.
Mostanában elkezdtem kivonni magam az olyan programokból, amikor a húga is ott van, de ő meg úgy hiszi emiatt, hogy nem kedvelem a családját.
Mit lehetne tenni, hogy ne higgye, hogy nem kedvelem a családját?
"Persze, amíg megvolt a rózsaszín köd, addig engem sem érdekelt senki más."
Engem még akkor is érdekelt. Nem mindenki monogám állatfajta.
4-essel értek egyet. Szerintem is - remélhetőleg - elmúlik.
Amikor én másba szerettem bele a régi kapcsolatom alatt, én nem éreztem mondjuk már szeretetet az akkori párom felé. Mondjuk.
Most ha előfordul hogy tetszik valaki, oké tetszik, majd elmúlik ha hirtelen nagyon megtetszik is... Olyankor általában valami hiányzik a kapcsolatunkból amikor felmerül bennem ilyen. Izgalom, valami extraság, történés... Nem hiszem, hogy a férjem sosem néz senkire úgy mint nő és nem mondja magában, hogy ez nem rossz. Meg régen le is bukott a nagy nézésében. Hát nem kötötte az orromra, most meg már oda sem mer nézni előttem. Én sem kötöm az övére nyilván.
Szóval vannak ilyen időszakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!