Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmnek nem tetszik egy film, egyszerűen kivonul a szobából?
Megbeszéljük, hogy nézzünk egy filmet. Már az elején a telefonját nyomkodja. Aztán félóra múlva egyszercsak kivonul szó nélkül a szobából, bemegy a hálóba vagy kimegy a teraszra.
Ha utánamegyek azt mondja, ez a film s€zar, de én nézzem nyugodtan. Eléggé bánt hogy ezt csinálja. Ha ő választ filmet, akkor is idejut mindig. 10/9 eset. A moziból is ki szokott menni film közben!
Viszont ha mondom neki, hogy akkor nézek egyedül filmeket, akkor kiakad! Veszekszik, hogy ő nem láthatta. Ha nem megyünk moziba az is baj. Pl Fekete párducot egyedül néztem meg, nem is mondtam neki. Balhézott, majd megnéztem vele is, de 20 perc múlva már az udvaron volt szó nélkül.
Van olyan hogy nem szereti valaki a filmeket, de ez micsoda? Miért csinálhatja ezt?
Tessék keményen megmondani, hogy vagy hajlandó végignézni egy filmet, vagy nem nézel vele többet és pont. Másképp nem fogsz áttörést elérni.
30n
Szövegértés 1-es.
Ha azt mondom neki, ma megnézem egyedül az xy filmet, akkor hiszti. Ha mondom neki hogy megnéztem tegnap egyedül az xy filmet akkor hiszti.
Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!