Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm irányít a kapcsolatban és ez neki egyáltalán nem tetszik és úgymond nekem se, hogyan tudnák ezen változtatni? Többi lent
Sziasztok.Boldogan élek a barátnőmmel,szeretjük egymást.
A héten a barátnőm akart velem valamiről beszélni és oda jutottunk a beszélgetéshez.Elmondta nekem,hogy nagy gondjai vannak amik a következők : Nem szerelmes már belém,erre megkérdeztem,hogy szeret e,és határozottan azt válaszolta hogy igen szeret engem.Nagyon mélyen viseli ezt,hogy nem szerelmes és hiányzik neki a szerelem irántam..Én őt szeretem és szerelmes is vagyok belé.Ma is találkoztunk tök jól elvoltunk már a nap végére,rengeteget sírtunk ezen a problémán együtt aznap.Van még egy problémája ami: Nem én irányítom őt(itt arra gondolok,hogy a találkozások,kiruccanások és ilyen alap dolgok) nagyon a szívén viseli ezt és azt akarja hogy én irányítsam őt,de nagyon nehéz,mert makacs.Ez a két problémánk van és a segítségeteket kérem ebben,hogy mégis hogyan tudnám milyen módszerekkel tudnám őt irányítani,mivel lehetnék határozottabb,a szerelme már nem fog vissza jönni irántam de a szeretete megmarad,szerintetek ha csak szeretni fog és nem szerelmes belém,vajon velem marad annak ellenére,hogy ugyan olyanok a mindennapjaink,csak van ez a probélma ? Hogy tudnám megmagyarázni hogy a szeretet az nem mullandó de a szerelem meg igen ? Köszi a válaszokat 20F
A szerelem inkább lineális mint múlandó. Úgy értve, hogy egyszer feljön egyszer nem. Ez egy érézés ami nincs miníg a felszínen és inkább csak megszépíti a perceket mint sem meg alapozza.
A másik problémátok az az, hogy ő azt várja, hogy te irányíts. Nost max egy kapcsolatot irányíthatsz, de nem a másikat. És egy kapcsolatban nem is az a jó ha mindíg csak az eggyik mondja meg mi legyen. Ha ő biznytalannak rézi magát akkor jobb minnél hamrabb tisztáznia mit is akar.
Viszont ha képes vagy erre amire szószerint meg kért és kitér a problémátok is, emellett mind ketten boldogok lesztek, akkor csak csináld ezt, úgy ahogy megbeszéltétek.
Én voltam hasonló kapcsolatban, vége lett. Én vagyok a lány, nem voltam szerelmes a a fiúba. Ő belém igen. Máig nagyon szeretem őt, nem váltunk el rosszul, de muszáj volt.
Inkább éreztem a barátomnak, mint a pároknak, szerelmemnek az illetőt. És 20 évesen ez nem jó. Ha 30 évesen találom meg őt, akkor lehet úgy döntök vele maradok.
Sajnálom, ez nem lesz hosszú életű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!