Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy el mell fogadni a másik testét akkor is, ha az nem tetszik?
Gátlásos embereknek mindig azt mondják, hogy ne aggódjanak a testük miatt, mert ha szereti őket a párjuk, akkor elfogadja. Meglehet, hogy így van, de nem mindenkinél.
Egyéjszakás kapcsolatban mindegy, hogy néz ki a csaj teste, - ha alapból bejön! - úgy sem látom többé.
De párkapcsolatban - hosszú távon! - nem fogom elviselni a lógó melleket, a narancsbőrös fenekeket, a salátás puncit, mert nem tetszik. Akkor inkább fizetek magamnak egy luxusprositit, amíg nem találok más nőt, aki nem csak belsőre, de külsőre is bejön.
Telefonról írok, most keltem fel, még fekszem. Ma nincs munkám sem, szabadság van ember...
Lazulok. Most nem blogolok.
Nem kell senkit sem elfogadni, ha nem tetszik. Viszont véleményt/kritikát csak akkor lehet alkotni másokról, ha te is tökéletes vagy. Tökéletes a bőröd, a tested, szép arcod van, nem állnak el a füleid, nincs nagy orrod és kapa fogaid sincsenek stb.
Ha pl.egy 60 kilós hülyegyerek vagy, vagy egy 120 kilós tank, akkor nincs jogod mások lógó mellét vagy narancsbőrét kritizálni.
Az a baj, hogy nem vagytok bevállalósak, pedig ilyenkor olyan szívesen megnéznék egy képet rólatok...🤔
Fura amit írsz, szerintem pont akkor a legfontosabb a külső ha csak egyéjszakásról van szó. Hiszen ott nem akarom szeretni a másikat, nem akarom a lelkét alaposan kiismerni. Csak egy jó szex.
Kapcsolatban meg nem csak az a fontos hogy milyen a másik melle.
Mert egy prostit hogy fogsz szeretni belsőleg?
Adudj még!
Egyéjszakásban azért nem cikizem a nőket, mert többet úgy sem látom, nem kell elviselni hosszú távon. Ráadásul akkor már kefélni akarok, nem küldöm el.
De egyszer volt egy lógó mellű barátnőm, és minden szexnél láttam, azokat a hatalmas melleket. Zavart! Én ezt nem fogadom el.
Ezért látom jobbnak, már kapcsolat előtt szexelni, hogy ne érjen meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!