Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy el mell fogadni a másik testét akkor is, ha az nem tetszik?
Gátlásos embereknek mindig azt mondják, hogy ne aggódjanak a testük miatt, mert ha szereti őket a párjuk, akkor elfogadja. Meglehet, hogy így van, de nem mindenkinél.
Egyéjszakás kapcsolatban mindegy, hogy néz ki a csaj teste, - ha alapból bejön! - úgy sem látom többé.
De párkapcsolatban - hosszú távon! - nem fogom elviselni a lógó melleket, a narancsbőrös fenekeket, a salátás puncit, mert nem tetszik. Akkor inkább fizetek magamnak egy luxusprositit, amíg nem találok más nőt, aki nem csak belsőre, de külsőre is bejön.
Miért lennék troll? Mi hihetetlen van abban, mit mondok?
Ma nincsen munkám, fekszek, és netezek. Indítottam egy topikot beszélgetésre. Elismerem, a téma vitatott, de akkor az ne irjon ide.
"De beszélgetés közben remekül ki lehet szűrni az ilyen nárcisztikus phötsöket. Szerencsére még soha nem fürödtem be velük, mindig elhajtottam őket. Az értelmi mélységet nem lehet megjátszani, és az ilyeneknek a szeméből is tükröződik a sekélyesség. Mindig előadják magukat, de apró dolgokon buknak el."
Javaslom, hogy egyszer nézd meg a Death Note-ot, és figyeld meg Light karakterét, az jól szemlélteti, hogy miként dolgozik egy profi hazudozó. A legapróbb részletekig kidolgozza a tervét, és úgy tudja másolni és előadni a valódi érzéseket, hogy az emberek a hatása alá kerülnek.
Ezen a szinten még én sem vagyok, de tudok valakiről, aki igen. Szóval szerintem kicsit sokat képzelsz magadról. De ahogy gondolod.
Kérdező azért vagy trollnak titulálta mert nem következetes a beszélgetés. Onnan hogy egy párkapcsolatban miért kell valamit elfogadni illetve onnan hogy amíg nem találsz olyan lányt aki kívül belül tökéletes eljutottunk a szájkaratéig arról mekkora kujon vagy.
Most vagy ennyire nem vagy tisztában azzal mit is szeretnél vagy simán csak figyeled mivel lehet nagy port kavarni és abba az irányba terelés a reakcióiddal a beszélgetést hogy hangulatot kelts.
Az első esetben simán nagyobb baj van veled mint először gondoltam ha meg az utóbbi akkor troll vagy. Csak te tudhatod melyik az igazság.
Viszont az tény hogy a farok verő Jenőket jellemzően ki lehet szűrni azzal ha csak akkor fekszel le a leendő pároddal ha már egész biztos vagy a dologban mert a Jenők többsége nem elég türelmes és eleve miért is fektetne ennyi energiát és pénzt egy nőbe aki vagy meg lesz vagy nem. Inkább keres olyat aki hamar kapható.
Ha van is néhány aki attól érzi magát keménynek hogy teszi a szépet akár hónapokig és egy szex után lelép szerencsére ők kevesen vannak így kicsi az esély hogy pont egy egyszerű normális lányt szúrjanak ki. A többség pedig az alatt a pár hónap alatt amíg eldől akarok-e szexet úgyis lebukik vagy lekopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!