Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira félek a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira félek a szakítás utáni időszaktól. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom,több mint három éve...hatalmas szerelem volt a miénk,de tényleg!Remegtünk egymásért.Mindketten egymásnak az "elsők" voltunk.Főleg ő volt az aki az életét is adta volna értem.De ma már nem így van.Ugyan szerelmet már nem is várok,de a szeretet sem teljes.1 éve már nem közeledik felém.Egyre távolabb érzem.Nagyon sok mindenben segített nekem és támogatott,hát szóval az életem részévé vált.Bár már belátom én is nem fog ez így sokáig menni.Rengeteget vitatkozunk és "lehordjuk" egymást (pedig ő nem volt ilyen,utálta a vitát és még ha nem is nekem volt igazam akkor is rám hagyta és még ő kért bocsánatot)Egyre jobban veszem észre,hogy agresszív (nem bántalmazásra gondolok!!),indulatosabb.És már egyáltalán nem "érzékeny" olyan mintha nem lenne lelke.Nem hatja meg semmi.Pedig volt,hogy együtt sírtunk a hülyeségeinken.Én mindent megprobáltam a kapcsolatunkért nem is egyszer.Beszéltem már vele erről de semmi...Tehát...Nem megy a szakítás.Képtelen vagyok rá.És képtelen vagyok bele gondolni,hogy "nélküle".Félek attól ami után lesz.Telesírt éjszakák,nappalok...És az emlékektől,hogy milyen jó volt milyen szép volt együtt.Mennyi mindent csináltunk.Szóval a közös élmények.És ami a legrosszabb,hogy tudom én voltam neki a mindene.Megőrült értem annyira szeretett.Mit lépjek?
2008. nov. 25. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig minden kommentet, mert elég hosszú:D, de

nekem is volt egy hosszú kapcsolatom, 2 és fél évig voltam egy sráccal majd szakítottam vele és még 3szor jöttünk össze de sose tartott 3 hónapnál tovább és az lett a vége h nagyon össze vesztünk és szinte gyűlöltem őt.Ha tényleg menthetetlen, ha ő sem akarja akkor hagyd ott,az idő mindent begyógyít hidd el. Én a mai napig szeretem és tisztelem azt a férfit de egyáltalán nem bánom h akkor végleg ott hagytam, most barátok vagyunk és midnent megtudunk beszélni.Tudom h már soha nem lesz köztünk semmi és nem is akarom. Már van más és nagyon boldog vagyok, persze még most is gondolok rá, de csak a szép jut eszembe amikor rá gondolok, és nem fáj hanem örülök neki h ezis az életem része volt és ezis megtörtént velem:) Szerintem ne félj kimondani, hogy vége mert ha vele maradsz pedig már nem szeretitek igazán egymást akkor csak rosszabb lesz.

2008. nov. 26. 17:16
 12/14 A kérdező kommentje:
nah a kritizáló kommentesnek üzenem:nem látsz a dologk mögé azt én nagyon sajnálom.probáld meg érzésekkel olvasni és ne cxsak a betűket lásd...most remélem érted mit írtam le...és!tisztába vagyok h mit kéne lépnem,csupán véleményeket és tanácsokat kértem.azért köszi
2008. nov. 26. 18:32
 13/14 Srapnel ***** válasza:

Én vagyok a kritizáló kommentes

Na, figyelj. Nem látok a dolgok mögé, de hát mit vártál? Vadidegenek belelátnak, ha még magad sem látod?

Bármennyire is hihetetlen, de érzésekkel is olvastam, tökéletesen értem, hogy miről írsz, voltam én is tinédzser, meg szerelmes, meg szakított, meg szakító.

Ami kétségeket leírtál, azokat is megértem. Majd' mindenkiben előjönnek ezek, ilyen az élet. Tudom, hogy most vígaszra vársz és nem kioktatásra, nem is kioktatni akartalak, hanem más nézőpontokat felkínálni. Jó szándékkal írtam, nem bántási szándékkal. De használható vígaszt csak magadban és a hozzád közel álló emberektől kaphatsz, ezért töltsd velük az idődet. Rengeteg szép dolog van a világon, de akár saját magadban is. Foglalkozz hasznos dolgokkal, tanulj (nem csak az iskolában, hanem úgy általában), engedd magadnak azt, hogy elgondolkodj az egészen és leszűrhesd a tanulságokat és rendesen "kiböjtöld" ezt az időszakot. Nekem is volt ilyen, amikor azt hittem, hogy soha nem lesz jobb (és akkor még csak nem is csak szakítás volt ám), aztán lett. Sok emberrel megismerkedünk életünk során és végül a legfontosabb ember nem az lesz, akivel a legszebb volt akármilyen kirándulás, nyaralás, mindenféle szép szavak és csókok, stb., hanem akivel emellett majd az életedet is közösen leélitek. Rengeteg időd van és sok lehetőség előtted, beleértve azt is, hogy tanulhatsz ebből sokat, hogy majd annál, aki igazán számítani fog, már tapasztalt legyél.

Remélem, így már érthetőbb, mit is akartam.

2008. nov. 27. 13:12
 14/14 A kérdező kommentje:

:) én értem amit írsz...eddig is értettem.köszönöm a válaszokat

egy NEM tinédzser lány :)

2008. nov. 27. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!