Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati problémáink vannak.. kinek van igaza?
8-as vagyok. Jól le le lettem pontozva, pontozzatok le nullára, de szerintem akkor is a lenyugodás és a beszélgetés a lényeg.
2020. júl. 12. 17:43
12/19 A kérdező kommentje:
#10 ő is állandóan ezt hajtogatja hogy nem figyelek rá..”soha nem figyelsz rám!!”
#12: Hát, akkor így már mindjárt más a helyzet. Mi lenne, ha figyelnél rá?
2020. júl. 12. 17:52
Teljesen mindegy, hogy kinek van igaza. Általában nincs is olyan, hogy csak egyvalakinek van igaza.
Mindkettőtök hibázik és mindkettőtöknek csak egy picikét kéne jobban odafigyelnie és rendben is lenne.
Te kicsit jobban figyelsz a dolgaidra, ő kicsit türelmesebben viselkedik és nem sérteget feleslegesen. Ennyit azért illene tudni megbeszélni.
2020. júl. 12. 18:12
7- :D Persze a kérdező a hibás mert ő hozza ki az "állatot" a férfiból. A te felfogásoddal a nőket akiket megvernek , vagy megerőszakolnak, ők a hibásak mert ők hozták ki az állatot a férfiból ...
Nem nem te vagy a hibás, ő egy nagy paraszt, hogy nem tudja a személyiségét kontrollálni, meg a stílusát. Egy problémát nem lehet bazdmegolással megoldani.
2020. júl. 12. 18:53
kijöttem a kádból rosszul töröltem meg a lábam ő belépett és majdnem elcsúszott.. vagy bedugva hagytam a hajvasalót.. vagy rosszul zártam el a csapot sok lett a vízszámla.. vagy múltkor rosszul csuktam be az ajtót a kutyánk kiszökött és összeszarta a közös udvart.. vagy elől hagytam a kaját es megromlott...
Szoval , majdnem kitorte a nyakat ,aztan majdnem felgyujtottad a hazat,nem tidsz elzarni egy csapot ezzel anyagi kart okoztal , rosszul zartad be az ajtot tehat barki kipakolhatta volna a lakast plusz ,a kutya fejfajast okozott a szomszedoknak es kellemetlenseget ,esetleg a hazirendet megsertettetek,valamint etelt pazaroltal.... jol ertem? Olyan kintha egy gyerek lennel es folyton ellenorizni kene teged... tudod ki a franc akarna veped egyutt elni!
2020. júl. 12. 19:06
Beszélgetnetek kéne, sokat, nagyon sokat. Neki is Veled.
2020. júl. 12. 19:15
Aranyos lehetsz, de idegesítő is. Minél tovább nagy együtt valakivel, annál nehezebben tolerálsz. Ami először még cukinak tűnik, abba később könnyen beleőrülhetsz. Mondjuk ki, nagyon durván szétszórt vagy. Tényleg. Ez pedig ingerültté teszi a párod. Ha ezredjére kell visszamenni a vasaló miatt, vagy nem érted meg, hogy töröld fel a vizet, pedig 600x elmondta már, vagy ő hallgat a teletojt udvar miatt - egyébként, ha te endgedted ki, neked kellett volna összeszednem is - a százszor hiába kimondott szavak bizony ezt okozzák. Persze ettől nem változol meg, mint látjuk, de attól még idegtépő. Ha több az elfelejtett dolog, kevesebb az igyekezet észrevétele is. Nem mellesleg gondolom, hogy ilyenkor hatalmas elismerést várnál, pedig csak a normális szintet hoznád. Sajnálom, de úgy tűnik, hogy neked kell többet dolgoznod ezen a kapcsolaton. Viszont hihetetlen türelmes a párod, nagy szerencséd van!
2020. júl. 12. 20:36
Hú, azért amilyen példákat felhozol.. a hajvasaló bedugva hagyása, az hogy az ajtót nem tudod becsukni, hát ne haragudj de én félnék hogy majd véletlenül rágyújtod a gyerekünkre a lakást, vagy ott felejted valahol. Ez nem szétszórtság, ez nagyon komoly felelőtlenség, és ha TÉNYLEG nem tudsz ezen változtatni, lehet hogy kezelést kène kapnod. Felnőtt is lehet komoly figyelemzavaros. Azt meg nem lehet ennyiből megállapítani hogy hogyan viselkedne a párod ha nem lennék ilyen. De én is kiakadnék a helyében, ez napi szinten durva..
2020. júl. 13. 09:56
További kérdések: