Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati problémáink vannak.. kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Tipikus mi volt előbb a tyúk vagy a tojás esete.. hatalmas szerelem volt most viszont egyre inkább azt érzem hogy szétmegyünk. Az én problémám az 28 éves nő vagyok, hogy rettenetesen ingerült.. minden nap rám mordul valamièrt.. én nekem az önbizalmam romokban olyanokat mond “már megint mi van itt bazdmeg?” Stb szörnyű hangsúllyal.. én mondom neki hogy 34 éves lètére meg kéne tanulnia hogy viselkedik egy nővel ami viszont az ő problémája az az, hogy sajnos rettenetesen szétszórt vagyok. Pl kijöttem a kádból rosszul töröltem meg a lábam ő belépett és majdnem elcsúszott.. vagy bedugva hagytam a hajvasalót.. vagy rosszul zártam el a csapot sok lett a vízszámla.. vagy múltkor rosszul csuktam be az ajtót a kutyánk kiszökött és összeszarta a közös udvart.. vagy elől hagytam a kaját es megromlott...ő kifakad hogy nem tud helyettem is ennyi mindenre figyelni én meg hogy minden nap veszekszik egyre több mindenben hibázok akarva akaratlan ő meg emiatt napról napra ingerültebb lesz.. ördögi kör ez :( de ha ő csinál valamit én sosem mordulok rá vagy vitatkozom.. ezért mondom neki hogy szerintem csak ürügyet keres hogy bántson.. ő meg azt mondja nem tudja tolerálni hogy minden nap van valami... viszont ugyanakkor én igyekszem apróságok (pl figyelmesebben mosogatok el többet rendet rakok) de azokat bezzeg nem veszi észre.2020. júl. 12. 17:08
1/19 anonim válasza:
Csak a Te "szemüvegeden" keresztül látom a történetet, nem ismerhetem a másik fél hozzáállását, nem tudom megválaszolni a kérdésedet.
Takán sok-sok beszélgetésre lenne szükségetek. Telán elmenni pár nap szabadságra, hogy egymással foglalkozzatok, és nem a napi problémákkal.
2/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag összefoglaltad a kérdésedben, hogy mi a problémád. Ez a "kinek van igaza" hozzáállás rohadt toxikus és ellenszenves egy kapcsolatban.
Akkor működik a kapcsolat, ha közös nevezőre tudtok jutni magatoktól anélkül, hogy idegeneket kérdezgetnétek, hogy kinek adnak igazat. Mintha az bármit számítana, hogy szerintem kinek van igaza. Nem velem élsz.
3/19 anonim válasza:
Igazából tökéletesen összeilletek. Mindkettőtök kicsit defektes. Ha elfogadjátok egymást, akkor jó lesz, ha nem, akkor meg nem.
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Megismergettük a Te agymenésedet. Igen, Neked van igazad! Ezt kell mondani? Mi a helyes válasz? A házisárkányoknak mindig igazuk van.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám hogy a házisárkány jelző rám vonatkozna, nem káromkodok, nem vagyok ingerült vele ellentétben .. lelkileg bántalmazottnak érzem magam a folytonos vitáktól.
2020. júl. 12. 17:32
7/19 anonim válasza:
Egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók. Kihozod az állatot belőle az állandó szétszórtságoddal.
8/19 anonim válasza:
Jelenleg dühös vagy. A központozás nélküli szöveged is ezt igazolja. Szexeljetek egy jót, beszélgessetek, és holnap írd újra a kérdést.
9/19 A kérdező kommentje:
7es válaszoló de ha szeretek valakit szétszórtan is szeretem, nem?
2020. júl. 12. 17:36
10/19 anonim válasza:
#9: Az a helyzet, hogy nem feltétlenül. Volt hasonló barátnőm. Oké, egy ideig ment ez a szétszórtság szöveg, aztán leesett, hogy szó sincs erről. Szimplán tojt mindenre. Persze, könnyebb volt a szétszórtság szöveg mögé bújnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!