Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok ha ti nem szerettek repülni,a párotok meg igen?
Én sem szeretek repülni, de néha muszáj- pl munkaügyben már egy csomószor kellett (ráadásul egyedül, a párom megnyugtató jelenléte nélkül) repülnöm. Nekem is tériszonyom van, mondjuk nekem amikor stabilan fent vagyunk és csak megyünk a felhők felett, jobb érzés, mint mikor azt látom, hogy vészes sebességgel közelednek a városok, de hát kinek mi :D Amikor nyaralni megyünk repülővel, vagy akár a nászutunkra utaztunk (ez utóbbi kicsit se volt rövid út, 18 óra össz-vissz egy irányba), mindig arra koncentrálok, hogy a végcél számít, nyaralni megyünk, mi mindent fogunk csinálni. Illetve elterelem a gondolataimat, olvasok, a párommal beszélgetek, az interkontinentális járatokon nézem a filmeket a kis képernyőn, esetleg alszok, ilyesmi, így azért elviselhető. Ha neked munka miatt nem kell rendszeresen utaznod (nekem sajnos minimum 2-3 havonta kellett eddig, amíg nem volt ez a vírus, hogy megmentsen), akkor az az évi 1-2 alkalom, amikor nyaralni mentek a pároddal, szerintem bőven megéri.
Vagy ha nem opció, akkor válasszatok olyan uticélt, ahova nem kell repülni. A környezetnek amúgy is jobbat tesz, ha nem repülővel közlekedtek, hanem mondjuk vonattal (de még akár autóval is jobb).
Én imádok utazni, az egyik legnagyobb örömforrás az életemben az, amikor új helyeket, kultúrákat, tájakat fedezhetek fel. Viszont még a saját baráti körömben is sokan vannak, akiket annyira nem érdekli az egész téma és inkább más dolgokkal töltik az idejüket.
Ha a férjem nem szeretne repülni, akkor szívesen kötnék vele kompromisszumokat, ha valahová el lehet jutni vonattal (imádok vonatozni) vagy autóval, abban is simán benne vagyok. Messzebb helyekre pedig csak bevállalná évente egyszer-kétszer. Ha egyáltalán nem lenne rá nyitott, akkor ezekre az utakra mennék egyedül vagy barátokkal.
Menj gyalog, autóval.
Amennyiben nem tudtad felvilágosítalak: Nem csak fapados járatok is vannak. Létezik komoly légitársaság buesniss classal. Opció még a saját vagy bérelt gép is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!