Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban én vagyok a hibás? (Részletek lent)
14 éves fiú vagyok, és a korombeli lányok mind pasiznak, bulikban részegen fetrengenek, cigiznek...Nekem ehhez pedig abszolút nincs kedvem.Valóban én vagyok az éretlen?
Nem akarok 14 éves létemre kiégni szexuálisan sem, de így meg én vagyok a kis hülye gyerek...MSN-en, chaten tök jól elbeszélgetek a lányokkal, élőben amúgy gátlásos vagyok...ez más lapra tartozik...
Vélemények?
nincs mit,mit az előző 2 válaszomban is arra utaltam h légy pozitív az élethez,ha stresszelsz azon h nincs barátnőd meg hasonló akkor az a baj h az élet kib*szik veled és tényleg nem lesz:/Szval fej a fejjel mindkettőtöknek;)Elöttem lévő leány ez neked is szól:)
Ha bármi rossz van akkor is gondolkodj pozitívan;)
Egyéb segítségért meg szívesen segítek nektek priviben;)
Megint a F/18:D
Szerintem meg a kérdező direkt írkálja ezeket magáról,hogy kitűnjön a többi 14 éves fiú közül.Mielőtt valaki félreértené:nem azt mondom,hogy hazudik,hanem hogy így akarja magára felhívni a figyelmet.Ilyen idősen én is ezt csináltam.
(Kérdező: Nem akarlak megbántani,nehogy azt hidd,csak őszinte jellem vagyok.)
Ez nem szégyen,csak egy kis plusz figyelmet akar,amit máshogy nem kap meg.
Egyébként meg,nem vagy éretlen.Csak más vagy.Talán még érettebb is,mint a többiek.
Az utolsóval kell egyet értenem.Senki nem ismer engem, miért szeretném magamra felhívni a figyelmet?
Ez szerintem tök átlagos kérdés volt...
De köszi az előzőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!