Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban én vagyok a hibás? (Részletek lent)
14 éves fiú vagyok, és a korombeli lányok mind pasiznak, bulikban részegen fetrengenek, cigiznek...Nekem ehhez pedig abszolút nincs kedvem.Valóban én vagyok az éretlen?
Nem akarok 14 éves létemre kiégni szexuálisan sem, de így meg én vagyok a kis hülye gyerek...MSN-en, chaten tök jól elbeszélgetek a lányokkal, élőben amúgy gátlásos vagyok...ez más lapra tartozik...
Vélemények?
istenem mennyi a bunkó ezen az oldalon, normális kérdés, nem tudom miért kell bunkózni.
Te vagy a normális, és ők a hülyék, ez egyértelmű. 18L
Hello!
Mint már előttem is írták,ők "mások":D És jól teszed h iskolaidőben a tanulás áll a legelső helyen.Egy jó tanács,légy mindig ilyen,tanulj,és sikeres ember lehetsz;)A lányokkal meg majd ráér akkor foglalkozni mikor már úgy érzed h készen állsz rá,és a szabad időd is engedi.Ne görcsölj ezen;)
Légy sikeres az életben öcskös;)
F/18
Köszi nektek is!:D
Utolsó, nehogy te érezd magad rosszul emiatt.Én úgy vagyok vele, hogyha nincs hozzám illő, ilyen típusú lány, akkor inkább magányos farkas leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!