Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tőlem várja hogy megtere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tőlem várja hogy megteremtsem a közös házra valót?

Figyelt kérdés

Úgy érzem mintha nekem kellene megoldanom ezt. Ő küldi az ingatlanokat ami szóba jöhet nekünk és ezzel az ő része letudva. Mondja h hívd az ingatlanost minél előbb meg nézd meg stb. Mintha rendelkezésre állna rögtön a vételár..

Mindketten dolgozunk 2éve élünk együtt. Nekem jóval több félre tett pénzem (+ szülői háttér) van. Neki is van némi spórolt pénze.

2020. júl. 7. 22:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De beszéltünk róla, de szerinte felesleges az időt " húzni" sose lesz annyi pénzünk h ne kelljen hitel. Meg siessünk mert más megveszi
2020. júl. 8. 13:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Meg ő megveszi amit kell magának meg most suliba iratkozott be ( anyagokat kell venni stb) ca. mindennel együtt kb 600ezer. Nem arról van szó hogy ne tanuljon de ha spórolás van mint ahogy megbeszéltük és ház is kéne..
2020. júl. 8. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálunk kicsit más a helyzet. Én még tanulok, csak párom dolgozik, de elvárta tőlem, hogy mindent én intézzek. Csak oda volt hajlandó elmenni, ahonnan engem elküldtek, hogy ezt én nem intézhetem, hanem a páromnak kell. Mindennek én jártam utána a házzal és a hitellel kapcsolatban is. A spórolt pénzünk közös, bár értelemszerűen az én fizetésem jóval kevesebb mint az övé. A hitel is az ő nevén van emiatt. És most azzal jött hogy egyedüli tulajdonos akar lenni, nehogy tulajdonrészem legyen benne, mert semmit nem tettem bele és ő viseli a terheit.
2020. júl. 9. 07:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolsó ezzel csinnyan mert a barátnőm megjárta,éveket fizette a hitel felét.O fizette a kaját rezsit aztán utcán maradt.
2020. júl. 9. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
14-es, persze persze, a férfinek ítélnek mindent egy válásnál. Ezt máshol hazudozd. Papír nélkül meg nem közösködünk...
2020. júl. 9. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó te miről beszélsz?. Ez nem hazudozás és nem a férfinek ítélnek mindent,de mivel ha a csávó nevén van,és a hitel is majd bizonygathatod éveket ,hogy fizettel bele...kapsz valami apró pénzt és mehetsz a picsbe.En csak felvilágosítást adtam az illetonek,hogy inkább így neeee!!!!! Legyen csak közös néven a tulajdon.Neked miért szúrja a szemed?
2020. júl. 9. 09:09
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

"Papír nélkül meg nem közösködünk..."

Ezzel zártam.

Tudsz olvasni?

Nem, nem kell közösködni. Vagy lelpapírozzák, vagy sehogy. Fordítva sem illik "lehúzni" a másik embert.

2020. júl. 9. 09:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Van baj,a fejeddel....Szerencses vagyok ,hogy az én párom nem ilyen.
2020. júl. 9. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom akkor az se tud olvasni. Zsák a foltját... Valahogy nem csodálkozom már ezen, ha "hibázol", egyből a másik fejével van a baj. Nem irigylem azt a balekot se ott melletted.
2020. júl. 9. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon frusztrált meg az írásos is.Nyugi ne akarj már ennyire ki😂😂🙄Soherka
2020. júl. 9. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!