Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok? Főleg kapcsolatban lévő egyetemistákat szeretnék kérdezni! (lent)
Kedves 15:25 !
Így már értem reakciód, az első válaszodnál némi cinikusságot és előítéletet véltem felfedezni a sorok között, látom tévedtem, elnézést. Megfogadom a tanácsod, és igyekszem erősnek lenni és a szerelem minden erejével kitartani a párom mellett a külső ingerek és kísértések ellenére. De igazad van, nem tudni mit hoz a jövő. Majd meglátom pár hónap múlva. Én csak konkrét tapasztalatokat szerettem volna megtudni. Az általánosítás se rossz, csak nem mindig az az igaz. Én a tényeknek élek.
Nem sértődtem meg, csak ahogy írtad, félreértettem. Köszönöm válaszod.
Felesleges előre tervezgetni ez ügyben....
Sosem tudhatod mit hoz a jövő.
Üljetek le és beszélgessetek el ezen a dolgon. Biztos, hogy megoldható. Ha megbízható a párod és te is az vagy, akkor nem lehet gond...
Ez a távkapcsolat nem lenne olyan vészes, néha felmegy hozzád, te is le jösz hozzá. itt vannak a hétvégét, a szünetek. Emiatt nem érdemes dobni...
És hát szerintem jó érzés az, mikor x ideje nem láttuk a szerelmünket, akkor egy forró csókkal vagy öleléssel üdvözőljétek egymást...
Oldjátok meg, és ne úgy legyetek szerelmesek, mint a tizenévesek....
Legyetek felnőttek, és vannak akadályok, amiket le kell küzdeni...
Az igazi Szerelem túl él mindent!!!!
Utolsó voltam: És egy idő után eljön a szeretet :) Ami erősebb a szerelemnél....
Bizalom, kitartás, türelem ez kell :)
Nagyon köszönöm kedves "utolsó" ! A legjobb tanács amit eddig kaptam, de teljes mértékben igazad van :) Egy mondattal szimpatikus lettél, ez nálam csoda :D
Tűnhet a válaszod bárkinek nyálasnak, vagy csöpögősnek, aki azt tanácsolta hogy szakítsak egyrészt figyelembe se vettem, másrészt szerintem még nem volt szerelmes igazán, csak a buliknak és az alkoholnak él.
kedves 19:31 !
Én is gondoltam a katonaság korára, de rájöttem, hogy akkor nagyon más világ volt, más felfogás, akkor még szent volt az őszinteség és a hűség :S
Nekem még most is szent, és remélem az is marad mindkettőnk részéről. Köszi a drukkot :)
Szia!
Most olvastam a kérdésedet és a válaszokat is, láttam, hogy már évekkel ezelőtti a kérdés. Kíváncsivá tett: mi újság, együtt vagytok még? Hogyan alakultak a dolgok?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!