Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek miatt szakítani normális dolog?

Figyelt kérdés
Egy kicsit furán fog lejönni ez elmesélve, mint mikor átéli az ember. A barátommal kb egy éve együtt élünk. Az utóbbi pár hónapban rászokott erre a ‘krákogásra’. Tudjátok az a gusztustalan hányáshoz hasonlító aminek a végén még köpnek is. A barátom legalább a köpést nem csinálja de nekem ez iszonyat kiábrándító és gusztustalan. Szóltam már neki párszor, de mindig az a válasz hogy hát mit csináljon ha kapar a torka. Félek én ezt nem bírom tovább mert lassan én hányom el magam, de úgy érzem kiröhögnek ha kiderül miért szakítottunk. Persze vannak más kisebb dolgok (pl a wc kefe használatának mellőzése meg ilyenek), de ez lenne a fő ok. Vagy ti elviselnétek?
2020. júl. 5. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is mindig kapar a torkom, asztmás allergiám van. Portól egyes növényektől és csonyhéjasoktól brutálisan kapar, viszket, rémes. Én lennék a legboldogabb ha erre lenne gyógyír, de sajnos nincs... Mondd neki esetleg h menjen dokihoz, enyhítő gyógyszereket lehet adnak allergiára, vagy ha nagyon ,, viszket" a torka gargalizáljon vízzel.
2020. júl. 5. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem tényleg gáz emiatt szakítani. Az együtt élő emberek, azért finganak, bofognek is időnként durva lenne, ha az embernek az otthonában meg kéne játszania magát és inkább fájjon a hasa, kaparjon a torka stb. egész nap mert a másik érzékeny idegzetu és nem bírja hallgatni. Itt most nem arra gondolok ha tényleg fél percenként, hanem néhányszor egy nap.

Persze ha fel percenként csinálja az már gáz és biztos hogy nem egészséges, vizsgáltassa ki, de szerintem napi párszor bird ki és ne csesztesd ezzel.

2020. júl. 5. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Fúj na ezt pont én sem bírnám elviselni.

De ez olyan dolog ami azért megoldható.

Leülni, megbeszélni, orvoshoz menni.

2020. júl. 6. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!