Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy érzem szakítani akarok?
1 éve vagyok együtt a párommal, és ismerősök sztorija révén beszélgetni kezdtünk az őszinteségről a párkapcsolatokban. Azt mondta, hogy szerinte normális, hogy a srác titkolozott a lány előtt. Mikor rákérdeztem miért, ezt írta:
Azert normalis dolog hogy egy kapcsolatban a ferfi titkolozik, atveri a masikat, hazudozik mindenrol es a nokrol mert megteheti. Ez erot sugarpz, kimutatja a ferfi erejet, hogy o all a masik felett, de neki nem szabad hazudni, őt nem szabad atverni mert nem lehet, nem megengedett. Egy ferfi az ferfi, oszintenek kell vele lenni, hogy tisztaban legyen mindennel. A ferfi tartja el a csaladot, o keres tobbet. A nők meg tulgondolnak mindent es ezert inkabb az a normális ha a hazugsagot is hiheto igaznak állítják be egyes ferfiak, hogy a nők elhigyjek es ne kelljen veszekedni.
normális , hogy úgy érzem, nem bízhatok meg benne?
Kövezzetek meg de ezen én jót röhögtem... :D
Ne haragudj de eddig nem tűnt fel, hogy totális emberi csőd a párod? Kérdésre válaszolva igen, instant szakítás. Értelmes nő nem áll össze olyannal aki ennyire gyerek még és fogalma sincs arról, hogy milyennek is kéne lennie egy férfinek.
Akkor nincs nagyon min gondolkoznod.
Szakitás már most!!!
Ha megkerdi miert...azért mert gyerek vagy és nyomorult,nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!