Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőaszakoskodásnak számit ha a párod vita közben ágyba vág többször is?
Nem megcsalás az oka (félreéetés)
Ti mit gondoltok? Minek minősül?
Engem egyszer vágott a volt párom fotelbe. Ment is szerencsétlen a szemészetre :(
De tanult az esetből és többé nem fajult idáig vita.
6: remélem nem ez a kategória a kérdező.
Amúgy olyan fura, hogy itt minden pasi sír, hogy csak a tökéletes adonuszoknak van nőjük akik papucsok és tele vannak dellával, közben egy nap legalább 5 ilyen kaliberű kérdés kerül kiírásra, mint a kérdezőé.
Persze, hogy annak számít. Mièrt, szerinted ez tök normális dolog, hogy azèrt mert összekapunk valamin elhajítjuk a másikat???
Nem csak az az erőszak, ahol vèr folyik, meg reped a borda...
Eleinte mèg az ágyba vág, aztán majd a falhoz....ez mèg csak a kezdet. Ilyenkor már fel kell èbredni, ès szakítani.
Exem vágott az ágyhoz. Megbocsátottam. Majd pár hónap mulva felpofozott. Még ez felett is szemethunytam, nagyon szerettem.
Aztán megerőszakolt...
Szóval ha valaki csak a gondoltatában eljátsza, hogy 1 ujjal is hozzám ér ily módon, az mehet a p..ába...
Aki erre képes, képes lesz többre is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!