Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok 2 éve és 4 hónapja vagyok kapcsolatban ahol a barátom többször is kezet emelt rám. Mit tegyek?
Maradj vele, aztán majd pár év múlva sírj, hogy nincs egy normális pasi sem és gerjedj rá újra egy ilyenre.
Az ilyen szintű kérdések olyanok, mintha megkérdezné az ember, hogy mit tegyen, ha éhes. Egyen.
Verések, öngyilkossági gondolat...
Hogy-hogy mit tegyél?
Mit lehet ezen még szeretni?
"de szeretem"
A Vágy Villamosából jól ismert Stanley mintája a mai napig dübörgő sikerességgel működik bizonyos nők körében. Tennessee Williams egy zseni volt. Mert hát megver, de nem baj, te "szereted" meg "milyen macho, férfias". Aha. Az. Szímszledzsit.
Magadat is szeresd!
Hagyd el ezt az undormányt! Találsz jobbat, aki a társad lesz. Megérdemelsz olyan párt, aki jó hozzád, aki nem bánt, aki tényleg szeret.
Ilyenkor megfordul a fejemben, hogy az incel lét valójában nem is olyan rossz. Inkább rohadjak meg egyedül akkor, minthogy ilyen tulajdonságokat vegyek fel, azért hogy a nők szemében "izgalmas, magabiztos, macsó" legyek.
Ha nem tudsz elszakadni a kialakult Stockholm-szindrómád miatt, akkor kérd felnőtt segítségét. Szülők, tanárok, pszichológus, osztály-pszichológus, stb.
Jó, tudom 18 évesen te is felnőttnek számítasz, de ahogy elnézem viselkedésileg nem vagy az.
Amilyen a kérdés, olyanok a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!