Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok 2 éve és 4 hónapja vagyok kapcsolatban ahol a barátom többször is kezet emelt rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyilvánosan is és otthon is nem tudom mit tegyek vagy mit kellene tennem mert lehet hogy hülyeség amit mondok de szeretem legalább is azt hiszem az élet forma amit a bántalmazás előtt éltünk abban ragadtam és azt hiszem majd egyszer újra úgy lessz de egyre agresszívabb és én egyre gyengébb már az öngyilkosságon gondolkodom.... mit tegyek?2020. ápr. 24. 17:22
11/22 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy csak az értheti meg aki volt már ilyen kapcsolatban... Ő az első Igazi barátom ha lehet annak mondani egy ilyen embert ő mindig ott volt nekem és valójában nem is őt szeretem hanem az emlékeket és a múltunkat és naiv vagyok mert bedőlök a sírásnak, az ígéreteknek hogy elmegy orvoshoz ezzel a problémával...
2020. ápr. 24. 18:24
12/22 anonim válasza:
#2: Hogy mit lehet ezen szeretni? Hát mondjuk az izgalmat, mennyivel unalmasabb lenne a kérdező élete, ha a srác a tenyerén hordozná őt. Sok ember már csak olyan, hogy a jó nem kell, mert az unalmas. Egyszer együtt utaztam vonaton az egyik volt általános iskolás osztálytársnőmmel meg az akkori barátjával. A srác eléggé lekezelően beszélt a csajjal, az meg szinte istenként nézett rá, és nem értettem, hogy mit lehet szeretni egy olyan emberen, aki kb. kutyaként bánik a másikkal. És ez csak egy eset a sok közül, ami ország-világban előfordul.
13/22 anonim válasza:
Mi azt mondjul hagyd el, te meg írod h szereted és bízol benne h minden olyan lesz mint régen. Hát szerintem nem lesz.
Szüleid mit szólnak? Nem vették észre h ver a barátod?
14/22 A kérdező kommentje:
Én nem akarok és nem is leszek már vele holnap össze szedem a ruháimat és elhagyom azon is gondolkoztam hogy felszeretném jelenteni de az ő szava az enyém ellen és letagadna a szüleim vagy is az édes anyám mert édes apám elhagyott ő nem tudja a legjobb barátnőmön kívül nem tudja senki sem
2020. ápr. 24. 18:38
15/22 anonim válasza:
#13: Nem élhetsz örökké a múltban, és nem mehet rá az életed mások hülyeségeire. Ő úgysem fog elmenni sem orvoshoz, sem sehová. Ha akarná, akkor már megtette volna. Az ilyen ember úgy viselkedik, mint a masszív alkoholista, ígérgeti, hogy megváltozik, hogy kezelteti magát, aztán tönkreteszi az egész családot, meg önmagát is, de akkor sem hajlandó változtatni. Nekem is van az ismerősi körömben ilyen, a családja is rengeteget könyörgött neki, hogy menjen elvonóra, mindent megszerveztek volna neki, mégsem ment. Ha tönkre akarsz menni, folytathatod ezt az életet, ez már a te döntésed. Egyvalamit biztosan tudok: ha beleragadsz a múltba, nem fogsz győztesként kikerülni ebből a helyzetből. Ha a barátod nem hajlandó elfogadni a segítséget, akkor te sem vagy köteles tovább tűrnöd a viselkedését.
16/22 anonim válasza:
#16: Ezzel kapcsolatban lenne egy tanácsom. Gondolom, megint cirkuszolni fog veled, amiért elhagyod, ezért a telefonodra vedd fel az esetleges balhézást, elég a hangfelvétel is. A későbbiek során szerintem a hangfelvételt is elfogadja a rendőrség, de ne kerüljön erre sor. És ha esetleg bántalmazna is, akkor AZONNAL fel kell vetetned a látleletet, hogy legyen ellene bizonyíték.
17/22 A kérdező kommentje:
#18 Megfogadom a tanácsodat és lenne egy kérdésem ha a lábamon van tegnapi illetve mai ütés nyom és visszamenőleg is van videóm amin a nyakam vér aláfutásos mert meg szorította az elég egy feljelentéshez?
2020. ápr. 24. 18:58
18/22 anonim válasza:
Szerintem elég, de ezt egy orvos, illetve egy rendőr jobban meg tudja mondani. Persze lehet, hogy a barátod azzal próbálna mentegetőzni, hogy biztosan te ütötted meg magad, hogy őt bekeverd, de szerintem egy orvos azért meg tudja állapítani, hogy egy ilyen sérülést tudsz-e magadnak okozni. Mindenesetre nem szabad hagynod magad, remélem, minden jól fog végződni.
19/22 anonim válasza:
Kérdező, szerintem menjél hozzá feleségül, és szüljél neki három gyereket.
20/22 anonim válasza:
Az Isten szerelmere, 18 eves tini, miert vagytok vele ilyenek???
Kerdezo, en is szeretnem, hogy meg ma hagyd ott ezt az embert, akarmilyen nehez - de neked kell akarnod. Olvasgass a NANE oldalan: [link]
, es nezd ezt a kerdest: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem ha rairsz a kerdezore, biztosan tamogatna, hiszen o is ilyenen ment keresztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!