Mit akarhat? Többi lent
A házunk előtt (úgy egy hete minden nap, de ténsleg MINDEN EGYES NAP) egy lány (olyan velem egykorú) ránézésre cigány, de ha jobban megnézed megváltozik a véleményed, elbiciklizik a házunk elé (kertváros)megáll, elkezdi bámulni a kerítést, és ami látszik még onnan kinmtről, majd visszabiciklizik. Ma például fél nyolckor (este) jöttem haza a szembelakó barátnőmtől a medencés buliról, csurim vizesen, papucsban, törülközőbe bugyolálva odajött a csaj, és nem engem, hanem a házunkat, és a kerítést elkezdte bámulni. Fután néztem rá, de észre sem vett. Aztán elhajtott, mikor jött ki anyám beengedni. Elmondtam neki ezt, Ő meg, mint örökös optimista mondja, csak barátkozni akar. Én ne mtudom, nem hiszem.
Másik sztori vele, hogy jövök haza valahonnan és a táskám ledobom a motor mellé, beszaladok. Visszamegyek érte. Megint látom a lányt, pár idősebbel megy, de megáll a házunk előtt. Elkezdi bámulni a táskát, közeledni kezd. Én elég rondán nézek ki (kócos haj, karikás szem stb..) ezért elbújok a bokor mögé, nehogy észrevegyen (XD) de megmozdulok, és a levelek súrlódására odakapja a fejét és elhajt. Odamegyek a táskámért majd be.
Senkinek nem beszéltem még erről, de naponta többször is látom. Szerintem elég para.
Szerintem is elég ijesztő,én félnék attól hogy ha beszólok neki akkor hozza a "nagy családot"..
Jó persze vannak rendes cigányok,de azért én tartok tőlük.Gazdagok vagytok?Mert lehet azt nézi hogy milyen szép házatok van vagy valami ilyesmi..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!