Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elkezdett sokat tanulni, ezért több éves kapcsolatunkban egyre többször lemond közös estéket. Baj van?
Aha, szóval akkor most bántod a barátnőd, hogy ő miért nem rendezi le ezt piff puff?
Nem mindenki ugyan annyira tehetséges, és lehet ő extra jól akar pl teljesíteni...:)
Szomorú, hogy erről vele nem tudsz értekezni érdemben.
Az emberek képességei nem egyformák, attól, hogy neked könnyebben megy a tanulás a munka mellett, nem várhatod el, hogy a barátnődnek is ugyanígy menjen. Ha neki több idő kell hozzá, akkor több idő kell hozzá ész kész. 1 hétről van szó, ezt igazán kibírhatnád, sőt, még 1 hónapot is illene kibírni, komolyabb szakokon igen húzós időszakok vannak ám.
Ha több hónapja ez lenne, akkor érthető lenne hogy zavar téged.
Mindenkinek vannak elfoglaltabb időszakok az életében, ezt meg kell tanulni kezelni. Nekem is volt olyan hetem, hogy munka után este 11-ig csak tanultam. Hiába voltunk egy lakásban semmi közös dolgot nem csináltunk. Egyáltalán nem értékeltem volna, ha a párom még elkezd hisztizni ezen.
Nem mindenkinek egyforma a stressztűrő képessége, nem mindenki tanul egyforma gyorsan, van, akinek több rossz napja van, mint másoknak, fölösleges és dedós összehasonlítgatni a te és a barátnőd teljesítményét. Örülj neki, hogy a barátnőd megdolgozik valamiért és fontos neki hogy sikerüljön a vizsgája. Neked nem hisztizni kell, hanem támogatni őt ilyenkor, és ha ez azt jelenti, hogy lenyeled, hogy most egy hétig nem találkoztok, akkor azt csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!