Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig vele álmodok, de tudom, h nem kellek neki! Hogy tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz,hogy éjjelente mindig vele álmodok,mint ha együtt lennénk...

Nem volt egy hosszú kapcsolat(1hónap),nem történt semmi komolyabb dolog,de még is nagyon hiányzik,és nagyon sokat gondolok rá napközbe is!Magamra se ismerek,h ilyen rövid idő után,így magamba fordulok miatta!Miért?Pedig nem volt olyan hűűű de normális a kapcsolatunk,max 5ször ha találkoztunk(nem a távolság v ilyesmi miatt,hanem miatta nem,mert soha "nem ért rá"),de telón mden nap tartottuk a kapcsolatot!Miért van ez velem?

2010. aug. 2. 06:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És Te mégis vele vagy? Meg is érdemled a narkós pasidat...:S
2010. aug. 2. 10:28
 12/12 A kérdező kommentje:
A tudtára adtam,h h érzek iránta-egy picit megkönnyebbültem,másrészt még se olyan jó,mivel telefonba közöltem vele...először visszaírta h majd elmúlik-lehet viccnek szánta,mert utána rákérdeztem h esélyt se ad a dolognak?Arra azt válaszolta,h gondolkozik!Most jön az h csendbe kell várnom...de lehet h azért írta h hagyjam békén...?!
2010. aug. 2. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!