Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat egyből rávágni hogy ha szereted elfogadod olyannak amilyen?
Mert szerintem ez csak takarózás ha vki így reagál. A változás + is lehet és előrébb viheti. (Jobb közérzet csinosabb lesz stb)
Pl;
Felszaladt rá pár kiló és ezért szólunk; pláne mikor már erősen látszik mégse tesz ellene
Vagy vlmi nem tetszik ahogy csinálja
Szerintem ez a reszleteken mulik, ha valaki egeszsegtelenul dagi es hatraltatja a mindennapokban, pl a kozos barati tarsasagos turan mindenkinek ra kell varnia, nem elvezi annyira mint a tobbiek, vagy folyton rosszkedvu mert nem talal magara jo ruhakat, szorong az emberek kozott a sulya miatt es tarsai, akkor nem gaz, ha a masik buzditana a fogyasra... Ezzel csak neki is jot tesz.
De ha mondjuk csak ilyen 65-70 kilo a csaj (normal magassaghoz) es semmi problemaja nincsen csak a csavo rakattant a lapos hasra, akkor szerintem ne csesztesse, vagy keressen mast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!