Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme azt kérni a páromtól, hogy mutassa ki jobban, hogy szeret?
Figyelt kérdés
A barátom szinte alig ér hozzám (kivéve szex), sosem ad ajándékot, nem mond nekem szépet, nem mondja, hogy szeret. Lenne értelme elmondani neki, hogy ez így nekem kevés és szeretném, ha jobban kimutatná, hogy szeret? Vagy úgy már túl erőltetett lenne és ha nem megy magától neki, akkor inkább hagyjam annyiban? Egyébként kedves és gondoskodó, de ez nekem kevés. Fél éve vagyunk együtt.2020. jún. 28. 19:03
1/13 anonim válasza:
Ha te mindent beletettél, hozd fel neki és beszéljétek meg, ha tudjátok.
2/13 anonim válasza:
Elmondhatod neki, de el kell fogadnod, hogy ő ilyen. Ha ezek után elkezd másképp viselkedni, mint amilyen önmaga, akkor nem fogja jól érezni magát a kapcsolatban, és lehet, hogy inkább olyat választ, aki elfogadja őt olyannak, amilyen. Nagyon romboló tud lenni egy kapcsolatban, ha folyamatosan meg kell felelni a másiknak.
3/13 anonim válasza:
Ő is tudja hogy együtt vagytok?
Mert nekem ez csak szexkapcsolatnak tunik
4/13 anonim válasza:
Én a gumibabámmal viselkedem így. Megdugom néha napján azt kész.
5/13 The Dead and Dreaming válasza:
Én soha nem kérnék ilyesmit senkitől sem, de neked azt tudom tanácsolni, hogy ne "kérd" csak próbált megbeszélni vele, hogy mit szeretnél vagy mit érzel és akkor elmondhatod, hogy nem érzed, hogy szeretne.
6/13 anonim válasza:
"Egyébként kedves és gondoskodó"
Válaszok
"Mert nekem ez csak szexkapcsolatnak tunik"
"Én a gumibabámmal viselkedem így."
Ti tudtok szöveget értelmezni?
7/13 anonim válasza:
Igen, jelezheted ha valamit szeretnél tőle, ezért a párod b..ki. Ha valami nem jó, szóljál.
8/13 anonim válasza:
Nincs értelme, mert nem szeret, csak használ. Sajnos abszolút csak érdek.
9/13 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt, hogy "érdek,gumibaba" stb hülyeséget.
Elképzelhető, hogy ő egyszerűen csak ilyen. A szeretet nyelv mond valamit?:)
Kerdező,én is ilyesmi vagyok, csak nőben.
Volt olyan, aki ezt nem bírta bennem, aztán elmondta, hogy mi a gond.
Igyekeztem változtatni.
Szóval nem, nem feltétlen jelenti, hogy nem szeret.
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es: nem rombolta neked a kapcsolatot, hogy változtatnod kellett, és nem fogadta el a párod, hogy ilyen vagy?
2020. jún. 28. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!