Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg sokan, hogy 30 feletti nők nincsenek azon a szinten, mint a 20-22 évesek?
Elképesztően nagy a különbség. A húszas évek elején még az átlagos lányoknak is jó a segge, jó a melle, lényegében nagyon kevés nő van, aki abban a korban alkalmatlan lenne a szexre a teste alapján.
30 felett már csak a celebek néznek ki jól, meg azok, akik szerencsés géneket örököltek. Nagyon idegesítő, hogy a 30-as nőkkel kapcsolatban is ugyanaz az erőszakos cenzúra állt be, mint a molett nőkkel kapcsolatban, hogy nem lehet negatív véleményt nyilvánítani.
A South Park ezt a nevetséges mentalitást már evekkel ezelőtt vicc tárgyává tette.
"30 feletti nők nincsenek azon a szinten, mint a 20-22 évesek"
22 évesen egyetemre jártam, nem kerestem semmit, az élet sok területén tapasztalatlan voltam, nem volt olyan kiforrott személyiségem, kevésbé tudtam, hogy mit akarok, akár az életben, akár a párkapcsolatban, akár a szexben. Ja, a seggem az tényleg jobb volt.
Most 29 évesen az arcom nem sokat változott, az alakom nőiesedett, a mellem pont ugyanolyan, mint 22 évesen. Viszont érettebb lettem, dolgozom, pénzt keresek, eltartom magam, egy rakás dologhoz sokkal érettebben állok.
Igen, tény, hogy külsőleg általában a nők 20-25 éves koruk között a legszebbek, de nyilván vannak kivételek (pl. aki később fogy le vagy kezd el sportolni). Viszont ha egy 30, vagy inkább ,35 feletti férfi úgy gondolja, hogy őt szellemileg is kielégíti egy 20-22 éves leányzó, akkor ott problémák vannak.
És általában egy kapcsolatban (normális embereknél) ez is fontos.
"DE, rengeteg olyan 30-as nő is van, akik jól tartják magukat"
Basszus, ti halljátok magatokat? (Azaz értitek, amit leírtok?) Harmincas nő, aki jól tartja magát? Úristen, nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek... Fiatal nőkről beszéltek, nem 80 éves mamákról!
4. vagyok.
0%.-on.
Na erről beszélek, nem tudják elfogadni, struccpolitika.
És igen, valóban vannak hihetetlenül fullos 30-as, 40-es, de akár 50-es nők!
És a válaszokból ítélve sokan Gyakoriznak is. >:)
Érdekes, itt mindenki dícséri a 30+ -os nőket.
De ha egy férfi 30, pláne 40+ -os, akkor itt a Gyakorin az már kapja a "vénember", "öreg", "pelenkázni kell a jövő héttől",...válaszokat.
19.-nek.
De ne a rokonságodat vedd mintának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!