Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg sokan, hogy 30 feletti nők nincsenek azon a szinten, mint a 20-22 évesek?
Elképesztően nagy a különbség. A húszas évek elején még az átlagos lányoknak is jó a segge, jó a melle, lényegében nagyon kevés nő van, aki abban a korban alkalmatlan lenne a szexre a teste alapján.
30 felett már csak a celebek néznek ki jól, meg azok, akik szerencsés géneket örököltek. Nagyon idegesítő, hogy a 30-as nőkkel kapcsolatban is ugyanaz az erőszakos cenzúra állt be, mint a molett nőkkel kapcsolatban, hogy nem lehet negatív véleményt nyilvánítani.
A South Park ezt a nevetséges mentalitást már evekkel ezelőtt vicc tárgyává tette.
Annak a témának már vége van, 90-es
Ezek a retkes nők nem bírták elviselni a kritkát, pedig nyitott voltam arra, hogy normálisan megbeszéljük. Feltehetően azért, mert otthon nem akarja megdugni a pacák őket és magukra ismertek, hogy talán azért, mert rosszul néznek ki. Mondjuk nem csodálom, amikor hazamennek, és egyből neki esnek a hűtőnek...
Gyorsabban írjatok, 1-2.
Pörgés van.
🤣🤣Isten barma vagy! Nem is tudom ki picsod itt, te vagy én?
Téged leköpni se érdemes!
Miért van az, hogy itt gyakorin mindig átmegy személyeskedésbe egy vita, ráadásul úgy hogy fingotok nincs arról se, ki a másik? :D
Miért nem az érvek-ellenérvek állnak egymás mellett, miért a szidalmak?
Itt mintha senki nem tudná elfogadni a másik véleményét, akkor is ha bizonyos esetben az elég nagy fa.sság.
22l
"Húha. Szerintem ennek az embernek súlyos problémái vannak. Teljes jóindilattal írom. Orvoshoz kell menned, mert mentálisan nem vagy egészséges."
Ennyire fáj, hogy rámutattam, hogy a 30-as nők többsége szart sem ér? Még ha azt mondtam volna, hogy minden 30-as egy fos. De nem ezt mondtam. Az, hogy ebből ilyen nagy dolgot csináltak, csak azt jelzi, hogy akik ide irkáltak, azok a fos kategóriába tartoznak. És ez rohadtul fáj, mert mindenhonnan csak a hazugságot kapták, és most kiderült az igazság.
De tehetek én arról, hogy ők elcseszték a fiatal korukat, hogy nem vigyaztak magukra, hanem cigiztek, ittak, habzsolták az ételt, basztak fűvel-fával. Stb.
Ne kend rám a felelősséget baszod. Mindenki a saját sorsaért felelős!
🍕
104-es
Hihetetlen, milyen gyűlölet van benned, mert nem tudod elfogadni magadat! Orvoshoz kellene fordulnod, beteg ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!