Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem értik meg sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg sokan, hogy 30 feletti nők nincsenek azon a szinten, mint a 20-22 évesek?

Figyelt kérdés

Elképesztően nagy a különbség. A húszas évek elején még az átlagos lányoknak is jó a segge, jó a melle, lényegében nagyon kevés nő van, aki abban a korban alkalmatlan lenne a szexre a teste alapján.

30 felett már csak a celebek néznek ki jól, meg azok, akik szerencsés géneket örököltek. Nagyon idegesítő, hogy a 30-as nőkkel kapcsolatban is ugyanaz az erőszakos cenzúra állt be, mint a molett nőkkel kapcsolatban, hogy nem lehet negatív véleményt nyilvánítani.

A South Park ezt a nevetséges mentalitást már evekkel ezelőtt vicc tárgyává tette.

2020. jún. 25. 11:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 anonim ***** válasza:
91%
Hiába töröltetted a választ! Nem vagy épp, az ilyenekből lesznek a pszichopaták, mint te!
2020. jún. 25. 15:57
 102/129 A kérdező kommentje:

A szerelemlaborjáról elhíresült Jhon Gottman fejti ki azt a gondolatot a szerzőtársaival az egyik könyvében, hogy a nőkre nagy nyomás nehezedik a külsejük miatt. Ebből számomra az következik, hogy egy 30-as nő, aki elveszíti a szépségét, nagy eséllyel kattan be, és lesz pszichopata, meggyűlölve a férfiakat és a szép nőket is.

Belőlem biztos nem lesz pszichopata, mivel csak egy erős kritikus vagyok, aki nem hisz abban, hogy a véleményet magunkban kell mindig tartani. De eredj csak Ashley Graham instájára, és kommenteld, lájkold, ahogy mutogatja a hurkáit. Mint a büszke nőt, akinek nem lehet beszólni, pedig olyan már, mint egy bálna.

Az én válaszaimat is törölték, szóval ennyi

2020. jún. 25. 16:27
 103/129 anonim ***** válasza:
94%
Téged kellene törölni a föld szinéről végleg.
2020. jún. 25. 16:55
 104/129 A kérdező kommentje:
Engem biztos nem. A "föld" viszont nagy "F", te hígagyú csemegeárus.
2020. jún. 25. 17:31
 105/129 anonim ***** válasza:
91%
Tudom beragtal az anyucis valaszaimra, legalabb tudom, mivel lehet teged szivatni. Anyuci pici fia!
2020. jún. 25. 18:40
 106/129 anonim ***** válasza:
85%

Számomra a legtöbb 30-as nő kellemes jelenség. (49F)

Látod, csak nézőpont kérdése. :)

2020. jún. 25. 20:12
 107/129 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Vagdalkozol itt oldalak óta, és kábé mindenki hülye és rusnya görény biztos, aki nem ért veled egyet.

Tudod, nem az a baj, hogy szerinted a 30-as nők már nem vonzók, hanem a stílus, ahogy beszélsz róluk. Minden sorodból süt a gyűlölet és a megvetés, és bizony ez egészséges mentalitású ember számára érthetetlen.

Már a kérdésedben azt deklaráltad, hogy a huszonéves nő értékes, a harmincas meg értéktelen (kivéve ha celeb vagy jó géneket örökölt). Azaz, szerinted a nő, mint emberi lény egyetlen valódi értéke a külseje. Ezzel magadat minősíted, nem azokat a nőket, akikről beszélsz.

Majd felháborodsz, hogy "erőszakos a cenzúra" a harmincas nőkkel kapcsolatban. Holott a probléma éppen ott van, hogy jó érzésű ember nem tesz negatív tartalmú megjegyzést egy nő külsejére, legyen akárhány éves, különösen nem abban a stílusban, ahogy ezt te csinálod.

2020. jún. 25. 20:33
 108/129 anonim ***** válasza:
91%
Én idén lettem 40, persze, hogy szebb egy 20 éves lány bőre, alakja stb. Ahogy egy 20 éves fiút se lehet összehasonlítani egy 30 valahány évessel. Viszont nem is akarnék azon a szinten lenni. A saját korosztályomhoz képest jól tartom magam, nem igazán akarok 20 évesekkel versenyezni. Én jól érzem magam most. Viszont kérdező, te valami nagyon szánalmas lény lehetsz. Komolyan ezzel akarsz nőket frusztrálni, hogy ötegednek, miért te fiatalodsz? Szerinted a fiatal pasik nem néznek ki jobban, mint az idősebbek. Szerinted a 20 éves lányok, kivétel pár zavarodott vagy pénzéhes, de azok is titokban, nem egy 20 éves palival kavarnának, hanem egy majdnem 40-esel, akinél már potencia gondok vannak és a seggük már a múlté.
2020. jún. 26. 01:06
 109/129 A kérdező kommentje:

"Kedves Kérdező!"

Kedves válaszoló!

"Vagdalkozol itt oldalak óta, és kábé mindenki hülye és rusnya görény biztos, aki nem ért veled egyet."

Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy a kérdés tisztán indult, a személyeskedést nem én kezdtem. Az, hogy hülyék, és görények, ők maguk bizonyították be, azzal, hogy egyrészt foglalkoztak a kérdéssel, másrészt, mert személyedkedni kezdtek. Már kifejtettem, hogy egy sikeres, gyönyörű nő nem írna ebbe a topikba, és nem kezdene el megfelelni nekem azzal, hogy mennyi rajongója van. Mivel az ellenkezője történt, ezért jogosan feltételezem, hogy csupa frusztrált nő írogat ide, akik nem néznek ki jól.

"Tudod, nem az a baj, hogy szerinted a 30-as nők már nem vonzók, hanem a stílus, ahogy beszélsz róluk."

Ez csak azért baj, mert nincs elegendő önbizalmuk. Aki rendelkezik megfelelő önbizalmommal, és tudja mennyit ér, az nem foglalkozik ilyennekkel. Egy magas önbizalommal rendelkező embert nem érdekel, ha valaki durván fejezi ki a véleményét. Az nem az én hibám, hogy valami vallásos középiskolába jártatok, ahol nem hallottatok szókimondó beszédet.

"Minden sorodból süt a gyűlölet és a megvetés, és bizony ez egészséges mentalitású ember számára érthetetlen."

Az egészséges mentalitás pont abban van, hogy ki merjük mondani azt, amit gondolunk. Úgy, ahogyan gondoljuk. Azt egyébként még valamennyire megértem, hogy élőben botránkozik meg valaki azon, ha valaki ilyet mondd. Indokolt esetben én is visszafogom magam, mert nem élvezem, ha alacsony önértékelésű embereket bántok meg. De könyörgöm, egy fórumon vagyunk, és ennyire kiakadni azért, mert valaki ilyet ír? Kérlek szépen, ez az egészségtelen.

"Már a kérdésedben azt deklaráltad, hogy a huszonéves nő értékes, a harmincas meg értéktelen (kivéve ha celeb vagy jó géneket örökölt). Azaz, szerinted a nő, mint emberi lény egyetlen valódi értéke a külseje. Ezzel magadat minősíted, nem azokat a nőket, akikről beszélsz."

Amit mondasz, egy tipikus 21. századi maszlag, amit az elmebeteg feministák találtak ki. Egy nő értéke valóban a külsejében van, ahogyan egy férfi értéke a tekintélyében van. És ez nem hímsoviniszta szöveg, hanem biológia. Az evolúció ugyanis úgy állította be a férfiakat, hogy a nő értékét a külseje alapján osztályozzák. Aki ugyanis fiatal, és csinos, az megfelelő utódokat tud a világra hozni, vagyis a gének szemszögéből a külső a lényeg. Sajnálom, de "az önző géneket" nem érdekli más, csak az, hogy megfelelően átmenjenek a következő generáciba.

"Majd felháborodsz, hogy "erőszakos a cenzúra" a harmincas nőkkel kapcsolatban."

Még szép.

"Holott a probléma éppen ott van, hogy jó érzésű ember nem tesz negatív tartalmú megjegyzést egy nő külsejére, legyen akárhány éves, különösen nem abban a stílusban, ahogy ezt te csinálod"

Jó érzésű ember = aki befogja a száját, és nem mondja ki, amit gondol. De miért? Mert olyan jó fej valaki? Akkor érthető. Csakhogy az emberek többsége nem jó fej, és állítom, hogy akik ezen megsértődnek, azok sem jó fejek, hanem önbizalmomhiányos alakok, akik a közösségi média felépített egy hamis önbizalmat, ami annyira gyenge, hogy egy netes kérdés is lerombolja.

Nem, ezek az emberek kicsit sem jó fejek. Ezek inkább lelkibeteg emberek, akiktől távol tartom magam, mert ki tudja, mire képesek.

2020. jún. 26. 06:23
 110/129 A kérdező kommentje:

"Én jól érzem magam most"

Nem, nem érzed magad jól, mert akkor nem írtál volna ide. Én sose írok azokba a topikokba, ahop pl. farokméregetés megy. Nincs szükségem rá, mert tudom, mennyit érek. Te viszont nem tudod, és frusztrált vagy, azért jöttél ide ÖNMAGADNAK bizonyítani.

2020. jún. 26. 06:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!