Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen beszélgetést olvasva milyen lehet ez a kapcsolat?
2020. jún. 23. 23:57
1/7 anonim 

válasza:

ugh fárasztó. ez a "te azért remélem jobban érzed magad, a többi meg nem számít/ne haragudj szeretlek" olyan amit én csinálok néha és utálom, hogy ilyen vagyok. ezt muszáj megváltoztatni szerintem, és oda lehet figyelni arra, hogy valaki kevésbé legyen ilyen.
2/7 anonim 

válasza:

Én ebből egy szót se értettem. Ki az a Zoli, kik benne a házasok, és kinek a fia, aki a micsodájával játszik? Lehet, hogy túl késő van már nekem ehhez. De az biztos, hogy nem raknék fel egy magánbeszélgetést egy nyilvános oldalra.
4/7 anonim 

válasza:

Mintha ket agyhalott beszelgetese lenne. Nem igazan ertelmezheto a sztori.
5/7 anonim 

válasza:

A lényege annyi,hogy a csaj féltékeny és azt sem tudja mit akar. Mintha két személyisége lenne,egyik pillanatban hisztizik meg vergődik ,utána már szeretlek blabla. Kicsit elege van,kicsit menekülne,de mivel még nincs másik akihez mehetne így örlődik magában. Majd ha talál másikat,lelép. Kb.ennyi a lényege
7/7 anonim 

válasza:

hát ezer éve nem röhögtem ilyen jót :DDD a felfedezi a micsodáját résznél hangosan kuncogtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!