Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azt kérni a páromtól hogy tiltsa le az összes exét, vagy szerintetek felesleges? Mit tennél ha azt látnád pár hónap kapcsolat után hogy még beszélget egy exével?
Teljesen felesleges ilyet kérni tőle, sőt még gyerekes is, ezzel csak magadat minősíted vele, teljesen felesleges ok nélkül hisztizni és féltékenykedni.
Beszélj vele erről, kérdezd meg higgadtan, hogy mi mondanivalójuk van még egymásnak. Ne támadj, érdeklődj, mond el neki erről a véleményed, érzéseid.
Felesleges. Amúgy ha attól félsz hogy újra összejön valamelyikkel, akkor ennyi erővel az összes nő ismerősétől el kellene tiltanod.
Egy új nővel is összejöhetne, nem feltétlenül a régihez fog visszamenni.
Álljak melléd? 😊
Nálunk csak egyoldalú divat az exét valagát nyalni. Nem az én oldalamról,pedig az exférjemmel közös gyerek is van. Nekem őt lekellett tiltanom,fel sem hívhat,ott is tiltva. Ha a gyerekkel kapcsolatban beszélünk ,én hívom. Másik oldalról jöttek a szutykok közösségi oldalon,telefonszámot kérve,hogy feltudják hívni... tiltattam őket. Gyerek sincs ,1-2 hónapos dugások voltak,semmi keresnivalójuk a kapcsolatunkban. Ennyi. Most pontozzatok le 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!