Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónap Erasmus ösztöndíj külföldön. Kibírja a kapcsolat?
Hát, az lehet hogy sokat megéltél, de hogy a felét sem fogtad fel az is tuti.
Hogy lehet már ilyet kijelenteni, hogy egy férfi nem képes 5 hónapig kibírni szex nélkül, pláne hogy párja van...?:D Szexista, dehonesztáló szarság.
*-barátom
Ja bocs. El is felejtettem már, hogy nő vagy.
Kérdező: Nettó baromság, hogy nem bírja ki a kapcsolat az öt hónapot. Női barátom egy norvég fiúval több évig volt távkapcsolatban, amíg ki tudott hozzá menni. A mai napig egy pár. Nyilván a srácból beszélhet a nekikeseredés az egymás nélkül töltött idő miatt - ha elviselni el is tudnám, de szerintem én sem örülnék neki. De nem értek vele egyet, hogy biztosan belebukik a kapcsolat.
Annyi, hogy ismertem expárt futólag, ahol a srác "csak öt hónapra ment ki", amiből lett végül egy-másfél év. Ezalatt a lány hazavárta a srácot, aztán végül lelépett... A magad részéről érdemes ebbe is belegondolni, ha mész. Beszéljétek meg alaposan! Most még mindkettőtöknek új helyzet ez. Hagyjatok időt egymásnak adaptálódni! A többi rajtatok áll. Én nem adnék fel ilyen könnyen egy kapcsolatot.
Az én férjem egy évben kb 2,5 hónapot kiküldetésben van, kb havi etapokkal és 5 éve csináljuk így, nekem jó is az az 1-1,5 hónap, kicsit nyitok más felé (nem pasizás, hanem barátok, jövés-menés, művésztelepek, kikapcsolódás) és felfrissül a kapcsolatunk. Az 5 hónapban is benne lennék. Ha viszont ő úgy gondolja, hogy nem fog működni akkor érdemes lenne őt kicsit egyedül hagyni, hogy számítasz-e neki annyit, hogy megvár.
Aztán ki tudja mi vár téged kinn ;)
40N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!