Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónap Erasmus ösztöndíj külföldön. Kibírja a kapcsolat?
A távkapcsolat szerintem sem működik. De 5 hónapot tényleg ki lehet bírni mert tudod hogy csak 5 hónap. persze ha valaki atom féltékeny és nincs bizalom akkor kuka.
Ellenben amikor valaki külföldön dolgozik folyamatosan, az már nagyon sok kapcsolatot, házasságot tett tönkre. Így érthető hogy ő ezért nem ment ki, de azt nem fair ehhez az egyszeri alkalomhoz hasonlítani.
Mindenesetre megelőző csapásként szakítani jó nagy hülyeség lenne. Rá is nyomná a bélyegét az útra.
Az viszont igaz hogy nem lenne bölcs dolog emiatt kihagyni egy ilyen lehetőséget.
Èn a helyedben kimenék... Az embernek egyszer adòdik ilyen lehetösége ne szalaszd el... Épits egy szép jövőt magadnak azt nem veheti el töled senki...
Ha nem birja ki a kapcsolatotok akkor nem ö az igazi... Akkor hadd menjen... Ha ithon maradsz miatta lehet akkor is vége lesz... És te elhalasztasz egy jò lehetöséget...
Fiatalok vagytok még az eszedre hallgas ne a szivedre :)
Én voltam kint Hollandiában Erasmuson egy félévet (ami lényegében 5 hónap, szeptemberben mentem, januárban jöttem.)
Mi akkor jártunk együtt 1,5 éve, amikor kimentem. A kapcsolatunk kibírta, barátom háromszor kijött hozzám pár napra. Nagyon jó volt így, aztán hazajöttem, és folytattuk tovább itthon, azóta is együtt vagyunk:)
Bár így lenne nálunk is..
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Szia! Nekem a barátom fog kimenni most szeptemberben,ha nem szól közbe egy második korona vírus hullám. Eleinte aggódtam,mert mi csak február óta vagyunk együtt,de azóta sokat változott a véleményem,már vettem is neki egy nyelvkonyvet illetve megbeszéltük,hogy ez idő alatt hogyan és hányszor fogunk tudni találkozni. Igazából kicsit várom is abból a szempontból,hogy így én is elmehetek majd egy olyan országba,ahol meg sosem jártam és persze jó próba is lesz ez a kapcsolatunknak :)
Azért nem izgulok már ezen,mert ha stabil a kapcsolat és tényleg annyira szeretjük egymást,mint ahogy gondoljuk,akkor nem ezen fog múlni a dolog! :)
21N
Pont ilen diakoknak adok berbe Budapesten!!
Sokszor van,h otthon ul az illeto,mig a masik 3 lakotars bulizik,mert baratnoje van otthon kulfoldon. Altalaban becsuletesen betartjak. Emiatt ne aggodj!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!