Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne ha a párod nem érdeklődne hogy mi újság milyen volt a munkahelyen v milyen napod volt?
Nem kell erre komoly teóriát gyártani.
Mesélj neki magadtól, v. mondd meg neki, hogy néha jól esne, ha érdeklődne. Nem mindenkinek természetes, v. nem olyan fajta.
Rosszul esne.
Mi 5 év után is megbeszéljük röviden, kinek milyen volt a napja. A fontosabb eseményeket kiemelve.
Ezt szépen ki lehet alakítani a kapcsolatban. Csak a munkád iránt nem érdeklődik, vagy semmi mással ami Veled kapcsolatos?Sosem kérdezi meg hogy telt a napod, fáradt vagy-e, mi történt Veled? Nem tudom mi a munkád, lehet,hogy azt gondolja nem szívesen beszélnél róla, esetleg nem akarod hazavinni a problémáidat.
Te kérdezed Őt egyébként a munkájáról?
Próbálj meg különböző verziókat: pl mesélj a munkádról, a napodról.Kérdezd ugyanerről.
Hátha visszakérdez Ő is.
Ha nem, akkor jegyezd meg Neki,hogy Te szívesen hallanál Róla és elvárnád ezt viszont is.
A kérdésedre válaszolva, mi két éve vagyunk együtt párommal és én nőként például eleinte nem kérdeztem meg sosem, hogy milyen volt a munkában a napja. Nem azért, mert csak dugópajtik voltunk, hanem mert szimplán olyan családban nevelkedtem, ahol iszonyatosan keveset érdeklődtünk a másik felől, evidens volt, hogy ha valami történik azt úgyis elmeséljük. Viszont párom az első pár hónap után ezt jelezte, hogy neki jól esne és lám, azóta minden áldott nap érdeklődök és szerencsére már nem ilyen "mert neki jól esik" alapon, hanem tényleg érdekel.
A kommunikáció nagyon fontos, ha csak ennyi a probléma, hogy nem érdeklődik a napodról, nyugodtan jelezd neki! :) Nem mindenhol olyan egyértelmű ám, emögé ne láss azonnal rossz dolgokat, hisz ez elég apróság.
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!