Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! A testeteken kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A testeteken kívül mit tesztek hozzá a kapcsolatotokhoz?

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 14:37
1 2 3
 21/23 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Támogatást nyújtok nehéz helyzetekben, a páromnak mindenben támasza vagyok, időt és energiát szánok a kapcsolatunkra akkor is, amikor elfoglalt vagyok vagy fáradt - ha kell, meghallgatom a panaszait és segítek neki a nehezebb döntések meghozatalában, amennyiben kéri. Tiszteletben tartom a döntéseit, és mint embert is tisztelem. Hűséges és odaadó társa vagyok. Folyamatosan figyelem saját magam, hogy megfelelő partnere vagyok-e a páromnak, van-e olyan terület, ahol lehetnék megértőbb vagy ahol túl irreális elvárásokat támasztok fel, milyen szituációkat reagáltam túl, mit tudok ebből tanulni. Veszekedéskor bocsánatot kérek, és beismerem a hibáimat, nem hárítom a felelősséget és nem bagatellizálom el az érzéseit, ha megsértem vagy megbántom.

Hihetetlen, hogy itt mindenki szerint csak pénzt meg ajándékot kell belefektetni egy párkapcsolatba lol.

Ezen kívül nyilván élem a saját életem a saját anyagi helyzetemnek megfelelően, szerintem az a pénz, amit egy randira vagy közös utazásra költök, az nem a párkapcsolatba fektetem, hanem a szórakozásba (tekintve hogy ha nem a párommal csinálom, akkor egyedül vagy egy barátommal vagy családtaggal). Nem egy közös pizzázástól lesz erős és jó a párkapcsolat.

2020. jún. 22. 18:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"Hihetetlen, hogy itt mindenki szerint csak pénzt meg ajándékot kell belefektetni egy párkapcsolatba lol."

Mert a kérdezőt csak ez érdekelte. Hogy dolgozunk-e vagy végzünk-e házimunkát. Vagyis dehogy is érdekelte, csak egy provokatív kérdés volt.

2020. jún. 22. 19:47
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy szexistennő vagyok es jo velem az élet.

Nem elég?

Apuciii mi kell még

2020. jún. 23. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!