Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt kapcsolatotok eddigi legnagyobb mélypontja?
Legnagyobb melypont: anyamek felajanlottak naszajandekba egy nagy osszeget azert, mert ugy gondoltak a parom csaladja es az eskuvo merete miatt ez az az arkategoria amit kellene/illene, nevezzuk ahogy akarjuk. Tudtam h ehhez vagy hitelt fognak felvenni vagy hozzanyulnak a keveske felretett penzukhoz stb es mondtam h inkabb fizessek a zenekart (ami ennek az osszegnek a fele), belementek-mindezt privatban leveleztuk.
Par nappal kesobb a parom csaladjaval skypeoltunk es ott mondtak h ok mekkora osszeget fognak utalni, parom ravagta h koszonjuk szepen, igy annyit tudtam tenni h mosolyogtam es megkoszontem. Ez pontosan uaz az osszeg volt mint amit a szuleim mondtak elsore es amit onkenyesen lefeleztem tudvan az anyagi helyzetuket.
Skype utan szo szot kovetett es valahogy kinyogtem h ennyit akart az en csaladom is de a keresemre a zenekart alljak. Parom kikelt magabol h szoval az o csaladjatol elfogadjuk az enyemtol meg nem kell? Mondtam h soha nem beszeltunk rola de az ove jomodubb es kulonben is o azonnal ravagta h koszi, ezt szerintem mindenki a sajatjaval bizniszeli, nem akartam beugrani a kepbe h jajjdearanyosak vagytok, inkabb ne. (4ingatlanuk es egy nyaralojuk van, biztos vagyok benne h nem uannyi nekik az az osszeg, de en amiatt nem szoltam bele mert o rogton megkoszonte). Na szoval ahogy vitaztunk mondta h menjek ki a szobabol, en meg replikaztam h nem.megyek.sehova, en is itt lakom. Erre kozolte h mar nem sokaig es elviharzott, en meg biztos voltam benne h ha hazajon kidob, de vegul nagy osszeborulas lett es megprobaltam megertetni vele h egyik csalad naszajandekpenzere sem szorulunk ra, de en nem tudnek boldogan nyaralni abbol amit anyamek hitelkent fizetnek vissza a semmiert. Mindenunk meg van es az eskuvot is 100%ban mi fizettuk, jol keresunk, van megtakaritasunk stb.
En lepodtem meg a legjobban h aznap este nem szakitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!