Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem vagyok büszke a páromra?

Figyelt kérdés

Szeretem nagyon, de mások előtt soha nem olyan, mint mikor a barátainkkal vagy velem van.

Behúzódó, félénk, sokszor én válaszolok helyette ha anya kérdez valamit. Bulizni se járok vele mert egyrészt nem szeret, ha el is jönne csak a pultot támasztaná.

De ha velem van (vagy barátokkal) nem ilyen, akkor annyira szeretem és jól érzem magam vele viszont ha nem a legmegszokottabb környezetébe van, olyan mintha más lenne. Én szeretem ha egy pasinak van kiállása. Ez olyankor eltűnik és olyankor nem vagyok olyan büszke rá, mert tudom milyen egyébként.

Beszéltem vele erről, de ő ilyen, ennyi a válasza rá. Nem megsérteni akarom, de azt mondta neki így a jó, ő nem tud meg nem akar nyitottabb lenni, táncolni velem buliba, esküvőn, ő nem ilyen. Én meg imádom ezeket :(

2020. jún. 22. 12:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

En is ilyen voltam, amikor megismertem a paromat, nehez volt barmire is ravenni, mondjuk a beszelgetessel nem volt bajom, mert attol soha nem feltem, hogy esetleg a valaszaim, velemenyem nem tetszik valakinek, de ha barmilyen “bulisabb” dologrol volt szo, nem tudtam onfeledten elengedni magamat ha nem kettesben voltunk.

Az meg egy nagy kamu, hogy valakinek ez igy jo. Igen, olyan van, hogy valaki tenyleg nem szeret tancolni, mert nem erdekli, de nem olyan nehez azert egy eskuvon tancolni egy ot percet, ha ez is hozzatartozik. Egy bulihoz szinten, oda nem pultot tamasztani megyunk, ha nem vagyunk tancolos kedvunkben, nem tancolos helyre megyunk, hanem kiulunk egy teraszra es beszelgetunk, nevetgelunk, ennyi. De ezek a felmegoldasok, hogy elmegyek veled, de egyedul tancolsz, vagy ha netan massal akkor beragok rad, ezek akkora baromsagok :D

Visszaterve arra, hogy o jol erzi igy magat, nem, senki nem erzi jol magat egy beszari luzerkent, csak konnyebb ezt mondani, a sajat egoja nem akarja feldolgozni, hogy o egy nyomi, ezert inkabb ilyesmikkel magyarazza, hogy ot ez meg az “nem erdekli”, akar valamilyen tevekenysegrol, akar emberekkel valo kommunikaciorol van szo.

Siman meg tudtam magamat “eroltetni” a parom kedveert, nyilvan nem egyik naprol a masikra, de mar siman eltancolunk tok jol egy buliban pl. es mar a barataihoz sem ugy allok, ha egy olyannal kell talalkozni, akit meg nem ismerek, hogy jaj ne nem ismerem, hanem kivancsi vagyok ra, meg ha csak tettetem is, mert amugy nem erdekel mind az 50 haverja akikbol 35 folyamatosan valtozik, szimplan nem akarom egetni azzal, hogy mindenki azt gondolja rola, hogy xy-nak milyen fura parja van.

Nekem roppant kiabrandito lenne a parod hozzaallasa a dolgokhoz.

2020. jún. 22. 12:57
 12/37 A kérdező kommentje:

De ha én szeretném, hogy felkérjen táncolni, akkor ez nem azt jelenti, hogy éppen velem hogy bánik? Ez számodra miért felszínesség és képmutatás? Mert ő nem szeret?

Szédíti? Egy kérdést fűzött anya a barátomhoz, mert ugye ott ült ő is de én válaszoltam rá mert nem szólalt meg, nem tudom miért.

Sokféleképpen lehet jót tenni a másikkal, én beszélek az anyukájával mert ő folyamatosan nekem beszél, elfáradok ugyan de beszélek vele attól végig. Nyilván a párom miatt csinálom ezt is.

2020. jún. 22. 12:59
 13/37 anonim ***** válasza:
89%

Hát azért nincs igazatok. Ha a párom szüleinél vagyunk, nem fogom azt mondani anyósjelöltnek hogy hagyjál már, nem beszélek veled, magasról teszek rád, csak a fiad érdekel.

Igen, kell az elfogadás a kapcsolatba, de mindkét oldalról. Ha a pasi nem táncol, akkor nem várhatja el, hogy a barátnője majd mással sem fog, mert akkor megy a féltékenykedés. Kompromisszum.

2020. jún. 22. 13:00
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
Na ez a kuka kapcsolat elso jele :) adok nektek 1 evet es vege lesz a kapcsolatnak. Nem azert mert ez kis vagy nagy gond, hanem mert neked ez fontos neki nem, es nem tesz azert hogy boldogga tegyen.
2020. jún. 22. 13:01
 15/37 A kérdező kommentje:

Hasonlóan gondolkodom, mint te 11-es. Csak egy picit is megerőltetné magát hogy fél év alatt kétszer legyen egy ilyen pillanatunk is legalább értem. :(

De már nem akarom nyaggatni se... mert semmi nem lesz belőle.

És mint már mondtam, ezt miatt viszont szakítani se tudok, mert nyilván lenyelem ezt az évi pár alkalmat. Mert a mindennapokban jó vele, ketten, a kis baráti körben..

2020. jún. 22. 13:03
 16/37 A kérdező kommentje:

Bő egy éve együtt vagyunk, mostanra ismertem meg ezt a félénk oldalát. Azt hittem lazulni fog idővel, anyáékkal vagy máshol, de nem sikerült.

Apától se mer megkérdezni dolgokat, inkább tőlem kérdezi meg, én pedig majd apától legközelebb.

2020. jún. 22. 13:06
 17/37 anonim ***** válasza:
15%
Lehet te sem felelsz meg neki mindenben de igy szeret. Nincs tokeletesseg csak tokeletes elfogadas.
2020. jún. 22. 13:09
 18/37 A kérdező kommentje:

De ha a haverokkal van neki van a legnagyobb szája, folyton mosolygok a poénjain is. Amit viszont imádok.

Olyan kettős személyiség.

2020. jún. 22. 13:10
 19/37 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha ez nyugtat, akkor változhat valamennyit. Már ha akar.

A barátom mondta, hogy mielőtt megismert elég visszahúzódó volt, azóta meg magabiztosabb és büszkébb, hogy együtt vagyunk. Eleinte ő sem szeretett táncolni, bár gondolom most sem *szeret*, de már az is előfordult egyszer, hogy magától kért fel, nem pedig én mondtam neki, hogy imádom ezt a számot és menjünk táncolni.

Ha téged ez zavar, akkor szerintem ne nyeld le, mert az meg már nem normális, hogy ennyire lekezelően viselkedik, ha felhozod.

2020. jún. 22. 13:10
 20/37 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs tökéletes, de ekkora kontrasztot nehéz elfogadni néha... :(
2020. jún. 22. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!