Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértödtem meg?
Párom gyereke sokat van nálunk. 11 éves. Párom megkért nem e segítenék neki angol fogalmazás megírásában. Persze mondom nem gond. A gyereknél
Eszrevettem hogy rosszu írja f betüt ( a hurkot kifele teszi nem befele ahogy kell. Nemtudom jobban elmagyarázni de nagy hiba nem sima szépséghiba). A gyerek elkezdett veszekedni hogy de neki nem szoltak érte az iskolában. Nem is értem miért. De mondtam neki bogy igen mivel ezt 6-7 éveseknek javítgatják 11 éveseknél már valószínüleg ezzel nem Foglalkoznak. De attol meg írjatod helyesen.
Multkor összevesztem párommal. Találta a fejemhez vágni hogy nekem mimdig valami bajom van és ha nincs semmi akkor a gyerek f betüje. Iszonyat rosszul esett. Nincs bajom nekem aztán igazán vele ha rosszul írja pusztán jóból találltal kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!