Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivolt a legbunkobb beszolas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivolt a legbunkobb beszolas amit a párotok valaha mondott?

Figyelt kérdés

Tegnap vacsira halat sütöttem, és amikor a párom haza állított kérdezte hogy "mi ez a halszag? Megint kiújúlt a hüvelygombád? “

A haverjaval jót röhögtek ezen, én meg azóta azon gondolkodok, hogy vajon csak nekem van ekkora köcsög párom?

2020. jún. 20. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, azért nem kéne neki jó nő, mert azt félteni kell, ezért felel meg neki jobban olyan átlagos, mint én.
2020. jún. 20. 16:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, en tuti kidobnam. Egyaltalan nem tisztel teged
2020. jún. 20. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg viccnek szanta es azt hitte, hogy te is nevetni fogsz. Az en paromnak is vannak ilyen rossz beszolasai, ettol meg nem lesz rossz ember. Mindenkinek vannak bena viccei.
2020. jún. 20. 21:06
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként az 1. és a 10. válaazolót miért pontoztátok le? Ők tényleg az élményüket írták le a kérdéssel kapcsolatban.
2020. jún. 20. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Aj már, ez egy altalanos elcsepelt vicc volt, ha halszag van punaszagrol "poenkodnak" pasikörökben
2020. jún. 20. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mondtad neki, hogy azt hitted, hogy a farka ilyen budos?
2020. jún. 20. 22:28
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Bocs,de ez tényleg iszonyú vicces :DD Amúgy megértem,hogy sértőnek érezted amiatt,hogy jeln volt a haverja is.

Amúgy életemben a legsértőbb amit a mostani barátom mondott az volt számomra,hogy "porzik a bugyid" :D és ez azért volt számomra sértő,mert am én napi 2x is zuhizok,de általában közvetlenül mielőtt találkozom vele és bugyit is 2x cserélek emiatt. És még ő maga szokta mondani,hogy ne fürödjek már egyiszer le,mert szereti a testszagot xd szóval épp nyalni akart és már előtte is poénkodott mindennel és mikor húztam le a bugyim azt hitte hogy nagoyn viccces lesz,és modnta hogy porzik a bugyim haha..annyira rossul esett,hogy el is sírtam magam xd

2020. jún. 21. 09:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!