Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem érti a "miénk"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem érti a "miénk" fogalmát?

Figyelt kérdés

Én szoktam bevásárolni, külön kasszán vagyunk.

Ha veszek valamit, amit a barátom nagyon szeret (pl valamilyen drágább gyümölcs, nasi, ital, bármi), akkor azt kisajátítja.

Konkrétan pitiznem kell érte, hogy légyszi, hagyj nekem is 2-3 szemet a gyümölcsből, mert én is szeretem és szeretnék belőle enni. Ekkor látszik rajta a vonakodás, majd vagy ad vagy nem.

Szerintem nem kicsit abszurd, hogy ÉN veszem a SAJÁT pénzemből és úgy kell kéregetnem belőle, mert ő szereti és nem ad.

Mivel kevés pénzből élek (diákmunka), ezért nem tudok naponta elmenni még vásárolni az adott termékből, hátha abból én is kapok.

Ha szó nélkül kiveszek magamnak a cuccból, akkor rögtön jön, hogy "megkérdezted?! ez az enyém!". Ma javasoltam neki, hogy fizesse ki akkor, erre én lettem a fillérbszó, meg-nem-nevezett vallási csoportú.

Hiába magyarázom neki, hogy az kettőnké, azért vettem, ne sajátítsa ki, de nem fogja fel. Pedig van egy nála idősebb testvére, nem egyke, tudhatná mi az az osztozkodás.

Másnak meg jótékonykodik össze-vissza, több tízezres tételben, szóval nem értem egyáltalán ezt a dolgot.

És ő van rám kiakadva... Érti ezt valaki?!

2020. jún. 18. 19:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Na meg is talaltam a kerdest, mert ott volt a megvalaszoltjaim kozott.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2020. jún. 19. 07:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Elvileg ő biztosítja a szállást (fizeti a hitelét + rezsit),"

Kihasznál ez a pasi. Semmi közöd a hitelhez, nem lesz a lakásban tulajdonrészed, gyakorlatilag mégis fizetsz bele.

Én költöznek a helyedben.

2020. jún. 19. 08:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

#14,annyira ne legyél már konfliktus kerülő, hogy életed végéig szenvedj egy ilyen lehúzós kapcsolatban.

Ha az én párom diákmunkából élne, egy fillért nem várnék el tőle,tudom, milyen az.

Ordítozik egy negyedórán át, többet ne szánj rá, na és?

Óriási felszabadulás lesz ez neked!

2020. jún. 19. 08:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy jártam, csak én még hozzá is mentem. Te ne tedd! Ez tényleg a létező legelőnytelenebb alku, ő a lakást fizeti, ami csak az övé és megmarad, te meg mindkettőtöket eteted, és neked nem marad semmid sem, vagyonközösség pedig nincs, tehát mindneképpen te jársz rosszul.

Kérdező, írjad, hogy mennyit költesz. Tételesen.

Az, hogy ő a hitelt fizeti, nem érdekes, mert a lakás nyilván kizárólag az ő nevén van, ezért saját magának fizeti a saját lakását, ezt nem számolhatjátok bele. (Ha igen, akkor neked is legyen tulajdonrészed.) Marad a rezsi.

Üljetek le, mutasd meg a kimutatást, hogy mennyit költesz kajára egy hónapban. A blokkokat is rakd el szépen. Kérdezd meg, hogy mennyi lakbért kérne, és hogy azt fedezné-e az, amennyibe a rezsi felén kívül a kaja kerül. De persze értelmes keretek között. Egy fix összegben állapodjatok meg, és ha fölé megy egy hónapban a kaja, jelezd és osztozzatok a költségen.

A szekrénysor természetesen a tied, nincs ilyen, hogy "kicsit nehéz lenne elvinni". Ugye, nem azt akarod mondani, hogy csináltattál egy beépített szekrényt a batárod lakásába???

2020. jún. 19. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül. Ha engem a párom lef.llérbaszó zsidózna, az lenne a nap, amikor elköltöznék a szekrénysorommal együtt.
2020. jún. 19. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!