Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom fél perc alatt elmegy, az ágyban rosszul teljesít, vonzalmam keves, mi lesz így velünk?!
Figyelt kérdés
5 eve vagyunk egyutt a párommal, egyutt élünk évek ota. Az elején hatalmas szerelem volt es szenvedély. Nincs neki nagy farka sajnos, vagyis nem bántam volna ha nem akkora amekkora de mivel beleszerettem, elfogadtam úgy ahogy van. Nem is ez a fő problémám amúgy... Az elso fel évben még naponta szexeltunk akar többszor is, így annyira nem tűnt fel, plusz tobb ideig bírta a gyakori szex miatt, viszont később egyre jobban zavarni kezdett , hogy 30mp alatt elelvez es nem bírja tovabb... pici túlsúlya is lett ido közben, volt mar sok vitánk ebből hiszen sokszor kertem hogy változtasson ezen hiszen nem tud ugy mozogni sem vagy nagyon leizzad stb, illetve a teljesítményen, de azt mondja, nem tud.... fogyni próbálkozik most talan abban lehet változás de.... szex közben amugy en nem tudok el élvezni, elotte vagy utana szokott Játszani velem de en igy nem izgulok mar fel. mar ahhoz sincs ugy kedvem inkabb magamnak csinálom mikor egyedul vagyok, hiszen attól meg, hogy nem élvezem el közben, élvezem es szeretem a szexet es szükségem van ra... igy a kis méret, a sok felesleg a hasán és a gyors elmenetel mar számomra nagyon vonzalom romboló, jelenleg nem is vonzodom mar hozza szexualisan egyaltlaan... kétségbe vagyok teljesen esve, hiszen mint ember szeretem... de ugy erzem ez te becsapom es atverem főleg hogy ereztem ido közben mar mas iránt szexuális vonzalmat, hozza meg mar kb alig:( hogy ha ez a probléma es itt tart akkor orvosolható vagy szakitas lesz elobb utobb? :( 25N2020. jún. 17. 20:47
11/14 anonim válasza:
Szerintem biztos vannak technikák a lassításra. De a leírásod alapján szerintem egyáltalán nem akarsz vele lenni, csak mástól várod a megerősítést.
Te már kiábrándultál teljesen a pasidból. Mivel volt egy-két sikertelen próbálkozásod hogy megoldja a problémákat (fogyjon le, ne menjen el hamar stb.) A méretén meg pláne nem tud változtatni. Csak idő kérdése mikor fog feltűnni egy másik pasi, akibe azonnal belezúgsz mint vakló a szakadékba.
Ez a kapcsolat veszett fejsze. Szakíts vele, de azt tudd, hogy mással se lesz majd könnyebb. Lehet hogy a következő kapcsolatban a szex fenomenális lesz de közben kiderül az emberről hogy egy jellemtelen f...
12/14 anonim válasza:
Szerintem nincs már értelme ennek a kapcsolatnak.A párod semmit nem tesz ennek érdekében,te meg már elhidegültél tőle,nem kívánod,szenvedsz,másra vágysz.Ez teljesen érthető,fiatal vagy és igényled a szexet,a szenvedélyes szeretkezéseket.Ha már most ez az ábra köztetek,később már csak rosszabb lesz.Én a helyedben szakítanék.Te is lehetsz még boldog valakivel!
14/14 anonim válasza:
"Lehet hogy a következő kapcsolatban a szex fenomenális lesz de közben kiderül az emberről hogy egy jellemtelen f..." en pont igy jartam😅 szenvedek is tole rendesen👍🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!