Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok gyereket és házasságot. Ti hogy vagytok ezzel?
Én is igy vagyok nő létemre. Nem álmodozom mert minden kapcsolat unalmas lesz egyszer és akkor nem akkarok egy ügyvédnek vagyonokat fizetni.
A külön kasza híve vagyok amit keresünk az saját számlára menjen, ha együtt élünk minden kiadás közös mert 2 ember használja a lakást. Gyereket meg azért nem akkarok mert a férfiak 2-3 éven belül rájönek hohy nehéz egy gyerekkel és lelépnek én meg nem akkarok 2 gyerekkel nyomorogni nekik se jó. Ha lenne pénzem a gyereket egyedül nevelni szülnék de addig nem.
Én se szeretnék gyereket,házasság pedig nekem mindegy lenne,de inkább nem szeretnék azt se.A nélkül is lehet élni :) És én is inkább dolgozom és élem az életem. Szerencsére olyan társsal aki szintén így áll ezekhez :)
24/L
Én viszont szeretnék gyereket, akár kettőt is, és ezzel együtt házasságot is. Én már csak ilyen konzervatív, régimódi ember vagyok. Bőven benne vagyok a korban, csak sajnos nem sikerül egy kapcsolat...
32/F
Őszintén szólva én sem tervezném komolyra a kapcsolatomat ilyen gondolkodású férfival,mert nekem tök mások az igényeim. Én nem álmodozom fényes karrierről,viszont életem fő céljának tartom,hogy legyenek gyerekeim és egy szerető férjem. A tipikus családmodell lenne az álmom,csak sajnos ma már ez is elég elérhetetlennek tűnik.
18/L
Én sem szeretnék házasságot se gyereket,nekem fontosabb a karier.de azért legyen pasim,akinek fontos vagyok neki igazán,meg ugynugy én is neki:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!