Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok gyereket és házasságot. Ti hogy vagytok ezzel?
Én se akarok egyet sem.Szerintem a házasság hülyeség.Csak egy papír,nem az fogja meghatározni a szerelmünket, azt,hogy összetartozunk:egy papír nélkül is tudjuk érezni azt, hogy összetartozok a barátommal:D
Gyerek meg,,,túl nagy felelősség.Nem tudnám megadni neki azt a szeretet amire ő vágyik.MIvel ezt tudom is magamról nem fogom magamat kínozni a szüléssel se, se azzal, hogy felszedek 20-30 kilót.Így a gyerekkel sem szúrok ki.Nem akarok neki se rosszat.Akkor inkább marad a szabadság-amúgy is mindig jobban szerettem és most is ,a függetlenséget , a szabadságot:)
18l
Kevés olyan nő van, aki nem akar gyereket szerintem. Ez inkább férfiakra jellemző. Jó persze még én sem tervezgetem húszévesen a házasságot és gyereknevelést, de tíz év múlva már nem így fogom gondolni.
Házasság nem feltétlenül kell, de babára egy idő után minden pár vágyni fog :)
Bárcsak a cigányok is úgy gondolkodnának ebben a kérdésben, ahogy a legtöbb magyar... :-(
Én szeretnék feleséget és gyerekeket is.
23/F
20:43-as
Ez a jó hozzáállás. Csak akkor lesz gyerekem, ha nem tudom hova elkölteni a pénzem. Ja és találok egy értelmes lányt, aki megszüli.
20.43-as vagyok
Miért akkor hogy álljak a dolgokhoz?:)Azért nem fogok szülni mert így van előírva ha betöltöttél egy bizonyos életkort:DVagy hogy értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!