Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Szakítsak?
Szakíts akkor. Neked nincs anyósod, 4 hónapja vagytok együtt. A 'drága mama' nem haszonélvező véletlen? El is tartja a fiát? Azt látom, hogy kiszolgálja, ő meg még gyerekként él vele.
Te is nagyon fiatal vagy még ehhez, meg ahhoz is, hogy más lakásában rendezkedj. Kicsit kamu szagú ez az egész.
Jesszus, már ne haragudj, de te 18 évesen mit szeretnél egész pontosan? Van egy 4 hónapos kapcsolatod, de már a szekrényében vannak a cuccaid és gyerekvállalásról beszélsz. No offense, de te belefizetsz bármibe? Rezsi? Szoktál főzni, vásárolni? Mert gyanítom ha van ott cuccod akkor elég sokat vagy ott, fürdesz stb.
A srác is egy kisgyerek még a 21 évével, az anyós meg ne legyen már gonosz amiért megkéri, hogy menjen le boltba a srác.
Rendkívül öntelt, elkényeztetett lánynak tűnsz az írásod alapján és az anyós helyében én sem látnálak szívesen, tényleg hova gondolsz ennyi idősen?
Iskolába jársz, dolgozol esetleg? Te már talán külön élsz, független vagy a szüleidtől?
Komolyan remélem troll a kérdés... csak heti 3x szexeltek és nem vállal gyereket veled 4 hónap után :DDDD fúúh anyám borogass
22L
Na, ez az utolsó válaszod tökéletesen bizonyítja, hogy mekkora egy felsőbbrendű öntelt hárpia vagy, ahogy azt sejtettem is :D
"Az, hogy én dióhéjban elmeséltem, hogy mi a helyzet nem jogosít fel senkit, hogy ítélkezzen."
Hát, pedig te kiírtad egy nyilvános oldalra, ahová az írhat aki csak akar, és azt, amit csak akar. Tehát de, feljogosít, mert pont annyi jogom van válaszolni a szájízem szerint ahogy neked itt pattogni :D
Ez meg, hogy jössz a kétkezi munkáddal, mikor fogalmad sincs a válaszolók közül ki mit csinál, hogy él, ez is tükrözi, hogy mennyire próbálod magad beállítani felsőbbrendűnek, de csak jelzem, totál nincs igazad és emiatt nem kell rögtön már caps lockot benyomva visítozni, de mit is várok én egy 18 évestől? írd már ki a kérdésed a tini kategóriába, mert van ám ilyen is, ott talán a korodbeliektől több s*ggnyalást kapsz mert itt sajnos felnőtt emberek vannak, akik ugyebár nem a te "szinted".
Pusz
,,Részegen jár haza"
Neki haza igen. Neked nem.
Szíve joga bebaszva jönni-menni. Neked nem kell feltörölni. Nem a te anyád.
Másik meg, költözzetek külön, de ne 4 hónap után hanem 1-2 év.
4. hónapnál azt se tudtam kik a barátom szülei. Nem hogy be legyek oda épülve. 😂
25 N
Mi másfél éve vagyunk együtt és most fogunk összeköltözni.
Ahogy a 7-es írta, 4. hónapnál aztse tudtam kivel lakik kb :D 30asoknál nyilván más, de te 18 vagy, ő meg 21, ebben a korszakban pont ennek van meg a szépsége, hogy egymáshoz feljárkáltok, sunyiban szexeltek a család miatt stb.
Miért akarsz ennyire erőltetni egy felnőtt, komoly kapcsolatot? Arra van még jó pár éved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!