Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Szakitsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Szakitsak?

Figyelt kérdés
A párommal 4 eve vagyunk együtt. Ebből az utolsó 1-2 év arról szól hogy megmentsuk a kapcsolatunkat. Ami hát nem nagyon megy. Ő járkál ide oda, élhet mint hal a vízben mert tudja hogy én elengedem. De en este 8 után nem mehetek sehova, nem csinalhatom azt ami nekem tetszik, nem bulizni akarok menni hanem mondjuk a nővéremmel beulni valahova de ezt sem lehet. Konkrétan nincs életem. Viszont a személyisége tökéletes. Hűséges, megbízható, jószívű, nem kell félnem hogy megcsal. Pár napja ráadásul beszélek egy fiúval. Aranyos, nem rámenős. Vele jól el tudok beszélgetni.

2018. júl. 31. 08:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
“Tökéletes a személyisége” 😂😂😂 Tudod, az is a személyiségéhez tartozik, h nem enged el ide-oda és korlátoz... Egyébként mi a kérdés? Nem működik a kapcsolat, te már mással beszélsz, érzelmileg már máshol jársz.
2018. júl. 31. 08:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes a jelleme ?

Nem nem az !!

Korlátoz a szabadságodban.

Apukád talán ? Hogy nem enged el ?

Egyenrangú fwlek kellene legyetek.

Ő birtokol téged . Te meg hagyod neki.

Nincs ezen mit megmenteni.

2018. júl. 31. 09:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a saját kérdésed. Szakíts!
2018. júl. 31. 09:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Csak így meg még nekem van bűntudatom. Hogy mással beszelek. Meg nem tudom hogy szeretem e még vagy csak az ennyi év es emlék ragaszkodik hozzam. Es ráadásul ő volt nekem at első. Vele veszitettem el.
2018. júl. 31. 09:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4. Akkor élj vele és légy boldogtalan mert ő az első. Ő az első abban is, h olyan vagy neki mint egy felmosó rongy. Totál nagy megtiszteltetés. De akinek ilyen a felfogása mint neked, komolyan, meg is érdemlik a szar kapcsolatot
2018. júl. 31. 10:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fantasztikus kapcsolat, ahol 4 évből 2 olyan szar, hogy folyamatosan pedálozni kell, hogy megmentsd.. És micsoda fantasztikus személyiség a párocskád, aki korlátoz a szabadságodban és egy utolsó lotyónak tart téged és fikarcnyit sem bízik benned. Gratulálok a választásodhoz, ügyses vagy. Most már maradj is vele engedelmes lábtörlőként, ahogy eddig is, addig is elkerüli a normális nőket ez a hulladék.
2018. júl. 31. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez tökéletes személyiség?? attyya úr isten....

Figyelj ha neked ez a szenvedés jó, egy ilyen börtönőrrel akkor maradj csak vele.

De ha szabad akarsz lenni és jól akarod érezni magad és nem akarod elszúrni a szép éveidet akkor maradj vele. De ha van egy kis eszed és 2 lábbal állsz a földön akkor otthagyod.

Ha a nővéred normálisan gondolkodik akkor neki már rég mondania kellett volna, hogy hagyd ott.

2018. júl. 31. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ő fogva tart téged.

Szóval szerintem ezt a mostani kapcsolatot zárd le, barátok még lehettek; mert ha fontosak vagytok egymásnak, utána is még számíthattok egymásra;

És én a helyedben rástartolnék az új fiúra. Abban a kapcsolatban még több lehet, abból még többet kilehet hozni. Amúgy ha valaki a tesóddal nem enged el, akkor az nem jószívű, nem tisztel téged, hogy neked is vannak családi-baráti-rokoni kapcsolataid, amiket ápolni szeretnél. Szóval pl este 8 után, de akkor se tilthatná meg féltés címszó alatt. Mert ha te úgy érzed jónak h te elmennél pl kiszellőztetni a fejedet sétálni egy kicsit és egyedüllétre vágynál, és pl jó a környék.

2018. júl. 31. 17:00
 9/14 A kérdező kommentje:
A nővéremnek mondtam el, meg anyumnak, anyum is ugyanezeket mondja hogy haggyam ott, a nővérem inkább hogy egy utolsó esélyt adjak neki.
2018. júl. 31. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Talán azaz utolsó esély már megvolt...
2018. júl. 31. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!