Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltitek az egyetemre menő párotokat?
igazából tökmindegy, 0,001% azon párok aránya akik 18-20 évesen összejönnek és hepiend esküvő gyerek halál.
és amúgy ez jól van így. úristen ezerszer inkább a szakítás mint hogy összejöttök szül és utána mentek szét.
persze jó dolog szerelmesnek lenni, de ki az aki 18 éves kora óta a palijával van és most 30? 100ból 1. engedd el. élvezzétek amíg tart.
de ha közben ilyen szakítósdikat játszotok akkor ez nem is egy működő párkapcsolat, csak ilyen tinidráma. lol.
oke te vagy a kivetel
hany ilyet ismersz? naugye.
Ha egy nőcsábasszal akad össze, akkor meg fogják dugni a csajt.
Sajnálom kérdező.
Én már írtam ide korábban, de nem bírok szó nélkül elmenni a válaszadók felett.
17 éves gimnazista voltam, mikor megismerkedtem a barátommal. Ő egyetemre járt. Egy évvel később én is egyetemre mentem, az ország másik felébe. Csak hétvégenként találkoztunk 4(!!!) évig. Ő elvégezte az egyetemet, aztán összeköltöztünk és most jegyben járunk.
Akármilyen nőcsábász próbálkozott volna nálam, alapból visszataszítónak gondolom az ilyen pasikat, nem még ha barátom van.
A csaj viszont tényleg jobban járna ha szakítanátok. Senkinek nem kell olyan pasi, aki "nem engedi" egyetemre, mert ott biztosan megcsalná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!