Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem féltitek az egyetemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltitek az egyetemre menő párotokat?

Figyelt kérdés
Hallasbol lehet tudni mirol szol egy egyetem,bulik,szex,pasizas-csajozas,es a baratnom egy masik varosba fog egyetemre jarni...Ti hogy vagytok ezzel a temaval,jogosan parazok ettol?Valoszinuleg csak hetvegente fogunk tudni igy talalkozni,nem szeretnem,hogy elzulljon...

2020. jún. 13. 20:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
91%

Kozgazon vagyok, ott ismertem meg a baratomat is. Abszolut a lanytol fugg a dolog, nem 100%, hogy szetmentek. Nem mindrn egyetemi buli ferto es orgia :D

Az teny, hogy viszont rengeteg uj embert fog megismerni

2020. jún. 13. 21:20
 12/45 anonim ***** válasza:
88%
Megnyugtatásképp barátnőm egyetem kezdete előtt néhány héttel jött össze a párjával, csak hétvégén tudtak találkozni, idén végzünk és még mindig együtt vannak. Nem volt nekik sem könnyű viszont kitartottak egymás mellett. Úgyhogy ne higgy semmilyen legendának, bízz a barátnődben aztán majd alakul.
2020. jún. 13. 21:24
 13/45 A kérdező kommentje:
egyébként nagyrészt amiatt van ez bennem,hogy attól hogy mindent megadok neki,még nem hiszem hogy fel tudom venni a versenyt egy olyannal aki ott lesz helyben és egész végig fűzi,azért 18évesen még nem igen élhette ki magát,aztán lehet most fog bekattanni,és kapuzárásit kap,én meg megyek a levesbe,ezt akarom megelőzni:)
2020. jún. 13. 21:28
 14/45 anonim ***** válasza:
84%

Mi is a barátommal úgy jöttünk össze, hogy én még gimis voltam egy évig , ő pedig akkor kezdte az egyetemet. 1 évig mi is csak hétvégéken találkoztunk, vagy én mentem hozzá vagy ő jött hozzám. Nehéz volt, de kibírtuk. Utána már én is egyetemista lettem, azóta együtt is lakunk.

Őszintén, szerintem, ha több évet kellett volna kibírnunk így, akkor már mi sem lennénk együtt.

22L

2020. jún. 13. 21:49
 15/45 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nincs miért aggódnod, ha valóban szeret nem fog elhagyni sem megcsalni. :)
2020. jún. 13. 21:50
 16/45 anonim ***** válasza:
69%
"de mar a szakitason is gondolkodtam,ugy ossze vagyok zavarodva" Vszinüleg ez lenne a legjobb megoldás mindkettötöknek. (A lánynak mindenképpen!!!)
2020. jún. 13. 21:51
 17/45 A kérdező kommentje:
#16,ha nem tudod az előzményeket,akkor ne ítélkezz felettem:) szakított már úgy ő,hogy ő állítása szerint elfoglalt volt,de csak nem voltam épp a prioritásnál jó helyen valszeg,és kitalálta hogy elhidegült,aztán később már megbánta...fiatal még,az összeköltözést terveztük,de más egyetemet választott,én meg nem fogok mindent feladni itt és oda költözni.Csak meg akarom előzni a csalódást és a koppanást,és lehet hogy több stresszel járna ez az x év mint boldogsággal,nem jó mindig a szívre hallgatni...
2020. jún. 13. 21:57
 18/45 anonim ***** válasza:
88%

A távkapcsolat miatt kellene paráznod inkább... Az szar lesz, talán a kapcsolat végét is jelenti.

Amúgy a magyar egyetemek nem az amerikai high schoolok. Le lehet állni ezzel a hülye elképzeléssel. Csak az iszik és bulizik, aki amúgy is azt tenné.

2020. jún. 13. 22:17
 19/45 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem szakítasz vele? Hiszen nem szereted. Le is írod h nem bízol benne. Márpedig bizalom nélkül nincs szeretet.
2020. jún. 13. 22:34
 20/45 A kérdező kommentje:
szeretem,de nem bízok meg senkiben 100%ig.
2020. jún. 13. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!