Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltitek az egyetemre menő párotokat?
Nem.
Mert nem hülye, tudja mit veszíthet ha kirakom.
90%, hogy szétmentek. Új környezet, új fiúk. Nem kell, hogy bulizzon, szexeljen, egyszerűen csak egyetemi csoporttárssal valószínűbb, hogy jobban passzolnak, közös érdeklődési kör, mindig ott van, együtt mennek ide, oda stb. Én is fél éven belül szakítottam az előző barátommal.
Ha elkezded tiltani vagy féltékenykedsz, az a pici esélyed is hamar elillan.
Aggódsz a jövőtök miatt, ez rendben van. Te ismered a barátnődet milyen... Bízhatsz benne? Igen? Akkor nyugi.
(Én sokat buliztam a barátom nélkül 2 éven keresztül, ő megbízott bennem, nem féltékenykedett. Párszor ő is eljött, ha volt rá ideje.)
Az egyetem nem feltétlenül olyan mint a filmekben.
Egyetem előtt átlag három hetente elmentem bulizni, mióta egyetemre járok, évi egyszer megyek. Az egyetem óta ha van egy szabad estém csak aludni akarok és sorozatot nézni.
Persze van olyan is, akinek van energiája bulizni, de az nem a teljes kép, nem csak olyan van.
Én is gimis óta vagyok együtt a barátommal.
Évente 1x járok bulizni, azt is csak a barátnőmmel kettesben. Még csak esélye sem volt senkinek sem közeledni, meg nyilván nem is adtam jeleket senkinek.
Az évi 1 buli kivételével inkább otthon vagyunk barátnőmmel és tévézünk. 1-2 fiú csoporttársam van, akivel néha szoktam beszélgetni, de mi az anyaggal kapcsolatban sokat segítünk egymásnak, semmi személyes.
Kicsit nevetséges lenne amiatt szakítani, mert "úgyismegcsalszmajdazegyetemen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!