Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni a barátom ha füvezek?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem csináltam, de rávettem hogy szerezzen nekem. Aztán végülis ő is kipróbálta, de mondta,hogy többet nem akarja mert nem olyan.
Nekem meg egy pluszt ad az élethez,csak ezt félek bevallani neki, de már tettem rá célzást,hogy nem tudok nélküle meglenni. Úgy szégyellem magam ez miatt. Félek rámegy a kapcsolatom.
21l
2020. jún. 9. 08:26
11/12 anonim válasza:
Te tényleg normálisnak tartod, hogy egész nap ezen kattogsz? Így akarsz élni? Ritkán láttam, hogy valakinél ez ekkora lelki függőséget okozna, de basszus inkább kezdj vele valamit, mielőtt tönkreteszed az életed. Mondom úgy, hogy nem ítélem el a füvet, én is élek vele néha, de nincsenek ilyen gondolataim és nem kattogok rajta, akkor se ha épp hónapokig nincs. Ebből a szempontból tök lényegtelen, hogy elhagy-e miatta vagy nem, nem ezért kéne átértékelned az életed és találnod más örömforrást, hanem saját magad miatt.
12/12 anonim válasza:
#6: ez minden normális férfinél kizaro ok. Keress fel szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!