Keresztényként elítélendő ha néha füvezek?
Pszichoaktív szerek (a köznyelvben: drogok[1] vagy kábítószerek) azok a természetes vagy mesterséges anyagok, amelyek az élő szervezetbe kerülve a központi idegrendszerre hatva megváltoztatják annak működését, funkcióját, illetve hiányuk elvonási tünetekkel jár.
A köznyelv gyakran a kábítószerek megnevezésére használja ezt a kifejezést tévesen, mivel a kábítószer maga egy jogi fogalom, míg a drog pedig a tudat-cselekvés-hangulat módosulás befolyásolásának megnevezése inkább.
Forrás: [link]
Szóval de, a fű is pont olyan drog, mint akár az alkohol is.
Ettől függetlenül szerintem se kellene félni tőle, én is szívtam egy időben és nem kaptam rá, meg nem csináltam őrültségeket a hatása alatt. Ültem, és örültem. Nagyjából ennyire veszélyes. Az alkohol rosszabb.
A mesterséges szarok meg még rosszabbak.
#3, szövegértésből hányszor buktál?
amúgy nem elítélendő
Támogassátok csak a baromságban, remélem a gyerekeitek szájába is nyomni fogjátok.... Ti sem láttatok még embert tönkre menni drogok miatt....
Az okoskodó 55%osnak meg üzenem, hogy olvasni kellene, mert ez nem gyógyít...nyílván ti jobban tudjátok milyen következményei lehetnek a rendszeres használatnak, mint az orvosok és kutatók...Lehet jönni a az orvosi marihuánával, meg a kannabisz olajjal, csak azt mindenki elfelejti, hogy abból ez-az ki van vonva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!