Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Keresztényként elítélendő ha...

Keresztényként elítélendő ha néha füvezek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy fásult hívő, ezt szerintem ennyiből is ki lehetett hámozni, fiatal vagyok és nyitott az új fele. Nem érzem azt, hogy ettől távolabb kerülnék Istentől, sőt ami azt illeti ilyenkor úgy érzem jobban be tudom fogani őt, figyelni tudok rá. Persze kellenek a határok és nem esek túlzásba, nem vagyok függő, mindössze 2-3 havonta szoktam. Ez elítélendő?

2019. aug. 25. 18:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Én is hivő vagyok vagyis jártam gyülekezetbe, de ez mellet 5 évig drogoztam és még mindig néha beszivok.
2019. aug. 25. 20:10
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
A marihuánának alapból nincs káros hatása. Olvass utána. Igen vannak gondjaim a nyelvtannal. De undorító hogy emiatt lenézed a másikat. Te se lehetsz valamiben jó. És én vagyok a csökkent értelmiségű meg a fogyatékos?
2019. aug. 25. 20:12
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

Itt van, olvad, te drogos:

[link]

A légből kapott hülyeségeiddel szemben itt van hivatkozás is, nem csak annyi, hogy "olvasták a neten"!

2019. aug. 25. 20:25
 24/29 anonim ***** válasza:
18%
Ez egy egyértelműen drogellenes oldal. Nekem nem tűnik kellően elfogulatlannak.
2019. aug. 25. 20:48
 25/29 anonim ***** válasza:
63%
A drogpárti hülyeségeid még kevésbé elfogulatlanok.
2019. aug. 25. 20:56
 26/29 anonim ***** válasza:
23%

Elolvastad egyáltalán a wikipédia cikket? (amiket szoktak ellenőrizni is, egy fokkal jobb egy 100%-ig elfogult oldal cikkénél.)

Illetve van személyes tapasztalatod a drogokkal kapcsolatban? Bármelyikkel?

Én iszom. Füveztem is. Túlléptem a határaim. Láttam ismerőst alkohol+fű kombó miatt rosszul lenni. Viszont voltunk betépve abszolút nyugiban és vidámságban. Az egyik unokatesóm néhány évig keményen tolta a füvet (általa ismertem meg). Aztán fogta, letette és nem foglalkozik vele többet. Van egy szép felesége, és középvezetői állása, amiért megdolgozott.

Ugyanígy az egyik kollégám végigdrogozta (és ő keményeket is tolt rendesen) a fiatalkorát. Most itt van, közel az 50-hez és ő az egyik legtisztességesebb dolgozó, van felesége és saját lakása, kocsija, és még inni se iszik. Nem azért, mert elítéli, csak mert megunta.

Neked milyen személyes és közvetett tapasztalataid vannak a szerekkel (folyékony, por vagy tabletta formában)?

Mindig, mindenben. Mérték. Nem egy akkora varázslat. Aki nem tudja tartani, na belőlük lesznek azok, akikkel a jó népet riogatják.

2019. aug. 25. 21:09
 27/29 anonim ***** válasza:
4%
miért lenne elítélendő? akik a Bibliát rakták össze, szerinted nem éltek semmi ilyesmivel? XD
2019. aug. 25. 23:28
 28/29 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg minden és barmi káros lehet ha ráfügg arra az ember. Hibátlan ember pedig nem létezik. De törekedni illik rá. Ha már valami rendszeresen befolyásolja a döntéseidet, akkortól már ártalmas lehet. A tudatmódosító szerekben ez a legrosszabb, hogy nehezebben veszed észre, hogy már máshogyan teszel mint szeretnéd. A fű ilyen szempontból elég alattomos szerintem. Lassan változtat meg, akár évekig is lehetsz úgy rendszeres fogyasztó, hogy azt hiszed csak akkor van hatással amikor használod. Az alkohol is tud ilyen lenni. Ez meg a másik, hogy mindenki másra fogékonyabb. Keresztényként, hát nem tudom... Ha nem vagy beteg és gyógyszert szedsz, azzal nyilván ártasz magadnak. Szerintem erre találták ki a böjtöket. Kiderül valójában mennyi olyanhoz ragaszkodik az ember, amire nem is lenne feltétlenül szüksége. A mérték, az valóban fontos, de fel is kell tudni ismerni ha már nem tartható.
2019. aug. 26. 15:39
 29/29 anonim ***** válasza:
84%
Ne fogyaszd gyakran.negyedévente belefér 1 cigi.így még káros hatása sem lesz.de ne kezdj keményebb dolgokat kipróbálni,és SOHA ne kezdj el szintetikázni.
2019. aug. 29. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!