Keresztényként elítélendő ha néha füvezek?
Itt van, olvad, te drogos:
A légből kapott hülyeségeiddel szemben itt van hivatkozás is, nem csak annyi, hogy "olvasták a neten"!
Elolvastad egyáltalán a wikipédia cikket? (amiket szoktak ellenőrizni is, egy fokkal jobb egy 100%-ig elfogult oldal cikkénél.)
Illetve van személyes tapasztalatod a drogokkal kapcsolatban? Bármelyikkel?
Én iszom. Füveztem is. Túlléptem a határaim. Láttam ismerőst alkohol+fű kombó miatt rosszul lenni. Viszont voltunk betépve abszolút nyugiban és vidámságban. Az egyik unokatesóm néhány évig keményen tolta a füvet (általa ismertem meg). Aztán fogta, letette és nem foglalkozik vele többet. Van egy szép felesége, és középvezetői állása, amiért megdolgozott.
Ugyanígy az egyik kollégám végigdrogozta (és ő keményeket is tolt rendesen) a fiatalkorát. Most itt van, közel az 50-hez és ő az egyik legtisztességesebb dolgozó, van felesége és saját lakása, kocsija, és még inni se iszik. Nem azért, mert elítéli, csak mert megunta.
Neked milyen személyes és közvetett tapasztalataid vannak a szerekkel (folyékony, por vagy tabletta formában)?
Mindig, mindenben. Mérték. Nem egy akkora varázslat. Aki nem tudja tartani, na belőlük lesznek azok, akikkel a jó népet riogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!